Medimagazin logo

Ali Raif İlaç'ta yeni görevlendirme! Dr. Özgür Özdilsiz, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı

Dr. Özgür Özdilsiz, Ali Raif İlaç Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Ali Raif İlaç'ta yeni görevlendirme! Dr. Özgür Özdilsiz, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı
Dr. Özgür Özdilsiz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dr. Özdilsiz, 2019 yılından bu yana başarıyla sürdürdüğü İş Birim Direktörü görevini, 1 Şubat 2022 tarihi itibariyle Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürecek. Dr. Özdilsiz, beşeri tıbbi ürün ve tüketici sağlığı ürünleri tanıtım faaliyetleri kapsamında çalışmakta olan pazarlama, tanıtım, satış gücü etkinliği ile kongre ve etkinlik organizasyonu birimlerinin yönetiminden sorumlu olarak çalışmalarına devam edecek. 

Dr. Özgür Özdilsiz kimdir?

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Eylül 2001 – Şubat 2003 tarihleri arasında Servier İlaç’ta Proje Müdürü olarak başladığı kariyerini, Şubat 2003– Nisan 2003 tarihleri arasında Lilly İlaç’ta Marka Müdürü olarak sürdürdü. Ekim 2003’te Ali Raif İlaç’ta Ürün Müdürü olarak başladığı görevine sırasıyla  Bölüm Müdürü ve İş Birim Direktörü olarak devam etti.  2017 Mayıs – Eylül arasında Drogsan İlaç’ta Genel Müdür Yardımcısı, Ekim 2017 – Mart 2018 tarihleri arasında Memorial Hastanesi Medikal Direktör Yardımcısı, Mart 2018 – Eylül 2019 tarihleri arasında Pozitum Eğitim ve Danışmanlık firmasında Genel Müdür olarak çalışma hayatını sürdürdü. 1 Eylül 2019 tarihinde Ali Raif İlaç’ta İş Birim Direktörü olarak göreve başladı.

Ali Raif İlaç Sanayi Hakkında

Genç cumhuriyetin ilk yıllarında temelleri atılan ve 1928’de 157 şirketten biri olarak kurulan Ali Raif ve Şeriki, 1963 yılından itibaren Muzaffer Turhan tarafından ilaç sanayinde faaliyet gösterecek şekilde yeniden organize olmuştur.

Ali Raif İlaç, tüm çalışmalarında insana saygıyı, güvenilirliği, başarıyı ve yenilikçiliği prensip edinmiştir. Kuruluşunun ilk yıllarında çok uluslu şirketlerin lisansları ile ilaç üretip pazarlarken, 1980’li yıllardan itibaren bitmiş ürün ilaç ithalatı ve eşdeğer ürün üretim ve pazarlamasını da gerçekleştirerek ve işbirliği içindeki ülkelere kendi markalarını ihraç ederek Türk İlaç Endüstrisi’nin önemli oyuncuları arasında yerini almıştır. 1999 yılında açılan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki modern üretim tesisleri ve güçlü çalışan kadrosu ile faaliyetlerini yürütmekte,  temeli atılan yeni üretim tesisi ile  geleceğe yatırımını devam ettirmektedir.

Yıllardır araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürüten Ar-Ge departmanı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayı ile 12 Ocak 2017 tarihinde Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazanarak çalışmalarına devam etmektedir.  2018 ve 2019 yıllarına ait ‘’Türkiye Ar-Ge 250 Araştırması’’ kapsamında, Ali Raif İlaç gerek kadın araştırmacı istihdamı gerekse ürettiği proje ve marka sayısı başlıklarında listede ilk sıralarda yerini almıştır.

İlaç endüstrisi kariyer yolculuğunda emin adımlarla ilerlemeye imkan veren Ali Raif ilaç, insan kaynağına verdiğini değeri, 2019 yılı İnsana Saygı Ödülü ile taçlandırmıştır.

Ali Raif İlaç, her zaman etik çalışma ve paydaşlarına güven veren yaklaşımı bir standart olarak benimsemiştir. İnsan sağlığını korumak ve iyileştirmek amacı ile topluma yüksek kalitede hizmet ve ürünler sunmak misyonu ile yaşama değer katmaya devam etmektedir. www.aliraif.com.tr

ali raif i̇laç
dr. özgür özdilsiz
genel müdür yardımcısı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir