Medimagazin logo

Abdi İbrahim, 100. Yıl Projeleri'ni paylaşacak

Abdi İbrahim Pharma Outsourcing Konferansı'nda 100. Yıl Projeleri'ni paylaşacak.
Abdi İbrahim, 100. Yıl Projeleri'ni paylaşacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü Dr. Yasemin Öngören yapacağı konuşmada, yüzüncü kuruluş yıldönümü kapsamında Abdi İbrahim'in gerçekleştirdiği projeleri ve iş ortaklarıyla yaratılan sinerjiyi izleyicilerle paylaşacak.

Singapur'daki dünya prömiyerinin ardından Türk sanatseverlerle buluşan Van Gogh Alive Dijital Sanat Sergisi'nin, bilinçli ilaç kullanımında davranış değişikliği yaratmak hedefiyle hayata geçirilen Akılcı İlaç Kullanımı Kampanyası'nın ve bunun yanı sıra pek çok başarılı sponsorluk uygulaması hakkında deneyimlerini, çözüm ortaklarıyla beraber nasıl gerçekleştirdiklerini aktaracak.

Kampanyaların başarısını kamuoyu araştırması ile ölçen Abdi İbrahim'in, yaptırdığı araştırma sonuçlarının da açıklayacağı toplantıda Akılcı İlaç Kullanım Kampanyası kapsamında araştırmaya katılan kişilerin yüzde 85'inin reklamları beğendiği ve yüzde 73'ünün ise halkın bilinç düzeyine katkıda bulunduğuna ilişkin yüksek performans gösteren sonuçlar paylaşılacak.

Öte yandan yüzde 93 beğeni oranı ve yüzde 94 oranında tavsiye edilen Van Gogh Alive Dijital Sanat Sergisi ziyaretçilerine yönelik yapılan araştırmadan da kesitler aktarılacak.

Mobil ve teknolojik çözümler, dönemsel satış ekipleri, inovatif tanıtım projeleri, hastalara yönelik hizmetler ve kurumsal iletişim konusunda çözüm ortaklıklarının konuşulacağı toplantıda Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü Dr. Yasemin Öngören'in yanı sıra Ekol Lojistik'ten Bilal Uzun, WIT/Bilkom'dan Emre Özkan, Portalgrup Healthcare'i temsilen ise Elçin Tuncer Seyman gibi isimler konuşmacı olarak yer alacak.
 

abdi
i̇brahim
100.
yıl
projeleri'ni
paylaşacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir