Medimagazin logo

Yoğun bakımda malpraktis, Ankara Tıp'ta masaya yatırılacak

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinin düzenlediği “16. Tıbbi Uygulama Hataları Sempozyumu”nda, yoğun bakım süreçlerinde yaşanan tıbbi hatalar ve çözüm önerileri tartışılacak. Etkinlik, 9 Ocak 2025’te hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleşecek.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Yoğun bakımda malpraktis, Ankara Tıp'ta masaya yatırılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen “16. Tıbbi Uygulama Hataları Sempozyumu”, 9 Ocak 2025 Perşembe günü 09.00-12.00 saatleri arasında Morfoloji Yerleşkesi Prof. Dr. Lütfü Tat Konferans Salonu’nda hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Bu yıl “Yoğun Bakımda Tıbbi Uygulama Hataları: Yoğun Bakım Yönetiminde Sürecin Neresindeyiz, Ne Yapılmalı?” başlığıyla düzenlenecek sempozyumda, yoğun bakım süreçlerinde yaşanan hatalar ve çözüm önerileri ele alınacak. 

Etkinlikte, uzman konuşmacılar ve panelistler, yoğun bakımda karşılaşılan tıbbi hataları değerlendirecek ve bu konudaki güncel yaklaşımları paylaşacak.

Ankara Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi gibi birçok üniversiteden değerli akademisyenlerin yer aldığı etkinlikte, “Tıpta Sosyalizasyon,” “Yoğun Bakımda Prognostik Değerlendirme,” “Yoğun Bakım Hastalarında Şiddet”, "Türkiye'de Malpraktis ve Hekim Hakları" gibi kritik konular tartışılacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve çevrimiçi katılım için tıklayınız.

16 tibbi uygulama hatalari sempozyumu
ankara universitesi tip fakultesi
sempozyum
yogun bakim
malpraktis
Yorum (1)
aa
hepsi sahadan .. hepsi işin mutfağında arkadaşlar .. malpraktis anlatacaklar... hımmmm... özet geçeyim her şeyin sorumluluğu doktorda
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir