Medimagazin logo

Uşak Tıp: Yeterli sayıda öğretim üyemiz var

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, asistanlara dahiliye, KBB branşlarında eğitim verebilecek öğretim görevlisi bulunmadığı iddiasına, "Tıpta Uzmanlık Eğitimi vermek için yeterli sayıda öğretim üyemiz mevcut olup Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıpta uzmanlık eğitimi için yetki almış ilgili ana bilim dallarında eğitici kadromuz ile eğitim faaliyetleri sürdürülmektedir" sözleriyle yanıt verdi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Uşak Tıp: Yeterli sayıda öğretim üyemiz var
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dahiliye, KBB branşlarında eğitim verecek öğretim görevlisi olmadığı iddiasının doğru olmadığı ifade edildi.

Dekanlıktan yapılan açıklamada “Çoğu branşın hâlâ tek olduğu kurumda uzmanlık eğitimi almak için tercih yapan asistanlara dahiliye, KBB branşlarında eğitim verebilecek öğretim görevlisi bulunmamaktadır. Sağlık hizmetlerinin durumu içler acısıdır” ifadelerinin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca şunlara yer verildi:

"Tıpta Uzmanlık Eğitimi vermek için yeterli sayıda öğretim üyemiz (öğretim görevlileri tıpta uzmanlık eğitimi veremez) mevcut olup Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıpta uzmanlık eğitimi için yetki almış ilgili ana bilim dallarında eğitici kadromuz ile eğitim faaliyetleri sürdürülmektedir."

usak universitesi tip fakultesi dekanlig
ogretim uyesi
usak
asistan
Yorum (2)
Hasan
yrd doc dr lari öğretim üyesi grubunda saymamak lazım. doc ve prof kadrosu ancak eğitim kadrosu sayılması daha uygundur.
Cevapla
ÖMER FARUK ATAY
doçentlikte tez ve sınav niye kaldırıldı?
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir