Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği ile yeni ihdas edilen ana dallar ile bazı yan dallarda bilimsel yayınlarını ibraz ederek, çalışmaları Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından yeterli görülenlerin, uzmanlık belgelerinin düzenlenmesi ve tescil işlemlerinin yapılabilmesi için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte bakanlığımıza başvurması gerekmektedir.
1. ÖRNEĞİ AŞAĞIDA YER ALAN DİLEKÇE
2. DEFTERDARLIKLARA/VERGİ DAİRELERİNE YATIRILACAK 390,40 TL UZMANLIK BELGESİ HARCI ALINDI MAKBUZU
SAĞLIK BAKANLIĞI
SAĞLIK EĞİTİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
Yenişehir/ANKARA
Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği ile yeni ihdas edilen ………………………………………… alanında yapmış olduğum çalışmalarım Tıpta Uzmanlık Kurulu’nun kararı ile yeterli görülmüştür.
Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği’nin Geçici 9 ve 10 uncu Madde hükümleri dahilinde ………………………………………… uzmanlığımın tescil iş ve işlemlerinin yapılarak düzenlenecek uzmanlık belgesinin ………………….. İl sağlık Müdürlüğü’ne gönderilmesini arz ederim.
…/…./2011
imza
Adı Soyadı :
T.C. Kimlik Numarası:
İletişim Adresi :
EKİ : Harç Makbuzu