Medimagazin logo

Tabip, uzman tabip ve uzman diş tabiplerinin atama kurası için talep süreci başladı

Sağlık Bakanlığı tabip, uzman tabip ve uzman diş tabiplerinin atama kurası için talep süreci başladığını açıkladı
Tabip, uzman tabip ve uzman diş tabiplerinin atama kurası için talep süreci başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklama şöyle:

2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile atanmak isteyen tabip, uzman tabip ve uzman diş tabipleri için  29 Ağustos-6 Eylül 2022 tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden elektronik ortamda talep toplanacaktır.

Talep bildirimi e-devlet şifresi ile PBS'ye (https://pbs.saglik.gov.tr/) giriş yapıldıktan sonra açılacak Talep Toplama Ekranı üzerinden, istenilen bilgiler doldurularak kaydedilecektir.

Bu ekrandan yapılacak talep bildirimi zorunlu olmayıp, sadece kadro açığı muhtemel yer tespiti çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla kullanılacak ve başvuru yerine geçmeyecektir.

Talep bildirmeyen kişiler de kuraya başvurabileceklerdir.

ilk defa ve yeniden atama kurasi
Yorum (12)
Coşkun KBB uzmanı
özellerde düşük ücretlerle çalışmaya zorlanan veya çalışmak zorunda bırakılan, ayrıca en alttan sigorta primi yatırılıp düşük emekli maaşına yol açanlara son vermek için kuraya katılalım.beyaz reformun nimetlerinden yararlanalım.inşallah bol miktarda iyi tercihli yerler açılır. çok kişi katılır.
3
Cevapla
A.a
i̇stifa sonrası tekrar memuriyete dönüş sürelerinde bir defaya mahsus düzenleme/af yapılmaz ise çoğu hekim bu kuraya başvuramaz...çünkü ben dahil pek çok hekim son aylarda istifa etti....
2
Cevapla
uzmann
haydi̇ arkadaşlar acele edi̇n. seçi̇me kadar kadrolari dolduralim. o kadar para da verdi̇k. daha ne bekli̇yorsunuz. bi̇r taaruz da si̇zden bekli̇yoruz artik.
1
Cevapla
Ekrem BİR
arşiv araştırması kaldırılsın bekleyen bir çok doktor var
5
Cevapla
Hemşire
sağlık bakanımız başvurunun ilk günde 2 bini aştığını söyledi. ben daha önce de dedim bakanlık hekimlerin her istediğini yaptı. bu saatten sonra yapılan her eylem artık şımarıklıktır. bir hemşire olarak haklı talepleri var diyordum ve şimdi de giderildi diyorum
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir