Medimagazin logo

Sözleşmeli kadroda öncelik yan dal ve DHY'yi tamamlamışlarda

Artan sözleşmeli kadrolarımızda öncelik, yan dal uzmanlarıyla hizmet yükümlülüğünü tamamlamış hekimlere verilecek
Sözleşmeli kadroda öncelik yan dal ve DHY'yi tamamlamışlarda
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı, sözleşmeli sağlık personeli istihdamına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararına ilişkin, artan sözleşmeli kadrolarda önceliğin, yan dal uzmanları ile hizmet yükümlülüğünü tamamlayan hekimlere verileceğini bildirdi.

Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla sözleşmeli sağlık personeli sayısının 27 bin olduğunu belirterek, "Daha uygun koşullarda istihdam fırsatı doğuyor. Artan sözleşmeli kadrolarımızda öncelik, yan dal uzmanlarıyla hizmet yükümlülüğünü tamamlamış hekimlere verilecek. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

sozlesmeli hekim kadrosu
Yorum (6)
tugrul
giderlerse gitsinlerden 4924 ile çakalım ki gitmesinlere...
5
Cevapla
Doktor yandal
acaba bütün yandal uzmanları sözleşmeli olabilir mi batıda da?
16
Cevapla
hekim
sayin bakanin 15 agustosta hissedilecek iyilestirmelerini bekliyoruz.artik hep ileri tarihe baktirma taktiklerinden yorulduk.tum hekimlerin enazindan sozlesmeli statudeki hekimlere esitlenmesi ve asker vs ayriminin kalkmasi gerekiyor.
11
Cevapla
dr.mikro
6.bölgede 2 mecburi hizmet yaptım sözleşmeden faydalanamadım. şimdi kurum içinde 35 bin puanla zor atandığım ilde meslektaşım sözleşmeli ve benim 2,5-3 katım maaş alıyor. güya yasa 'eleman temininde güçlük çekilen yerler''için bu haksızlığa ne zaman dur denecek eş kıdemde hekimin maaşı da eşit olur.
28
Cevapla
Meslektaşlara Eşit Ücret Hekim Hekimdir
''hizmet yükümlülüğünü tamamlamış hekimlere verilecek'' bunu anlayabilmiş değilim mecburi hizmette sözleşmeliler var. bu sözleşme meselesi amacından çıktı mutlu torpilli bir azınlığa hitap eden ayrıcalık oldu kamuda başka meslekte birlikte çalıştığı meslektaşının 2,5-3 katı maaş alan var mı?
31
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir