Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığından Performans Yönetmeliği açıklaması

Sağlık Bakanlığından Performans Yönetmeliği açıklaması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Son günlerde basınımızda "Performansa Dayalı Ek Ödeme Sisteminin Kalktığı ve Sağlık Çalışanlarına Ek Ödeme Yapılmayacağına" dair yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

 

Kamu Hastaneleri Birliklerine 31 Ocak 2013 tarih ve 297 sayılı yazımız ile yapılan duyuru; Ocak ayı performansa dayalı ek ödeme hesaplamalarının, sağlık çalışanları lehine düzenlemelerin yer aldığı yeni yönetmeliğe göre yapılması ve mükerrer iş yükü oluşmaması amacıyla yapılmıştır.

 

Ocak 2013 döneminin performansa dayalı ek ödemeleri personelimize yeni düzenlemeler doğrultusunda ve zamanında ödenecek olup, personelimizin herhangi bir hak kaybı olmayacaktır.

 

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.  

 

 

son
daki̇ka:
sağlık
bakanlığından
performans
yönetmeliği
açıklaması
Yorum (30)
sevim toy
Performans sisteminden yorulduk bel boyun ağrıları ayrıca her hastanın eli cebinde saygısız tavırları ve en azından karşılığını alamamak mesleğe inacımızı kaybettiriyor.Katsayı adaletsizliği bir yana dursun Performans yapmak istemesekte 30 civarı hastayı oturtup ikna edip korkusunu yenip anestezi yapsan akşam oluyor..Umarım hekimleri de düşünen yeni bir yönetmelik olur yoksa ilerisi karanlık bizler için...
0
Cevapla
int dr
bakanlık baktı ki personelin anlama kıtlığı var ayrı bir açıklama yapmayı elzem gördü. bazen koca koca adamların, uzmanların, hatta hocayım diyenlerin okuduğunu anlamadıklarına şahit oluyorum. yazık bu millete...
0
Cevapla
drhaso
(Ocak ayı performansa dayalı ek ödeme hesaplamalarının, sağlık çalışanları lehine düzenlemelerin yer aldığı yeni yönetmeliğe göre yapılması ve mükerrer iş yükü oluşmaması amacıyla yapılmıştır.) bu cümleye bak çay demle keşke bizde bu iyi niyetlerinize katılabilsek inşallah lehte düzenlemeler olurda bende hakkınızda yanılmış olurum. yine yan gel yat bölümlere bir kıyak çıkmasında dahiliye genel cerrahi kadın doğum pediatri gibi hammallık yapan yoğun nöbetleri olan bölümlere bir garezlik çıkarsa şaşmam ama inşallah beni şaşırtırsınız.
0
Cevapla
Yıldırım
7 bin sağlıkçıya bir Allah'ın kuruşu Performans ödemesi yapılmayan bu ülkede bunları konuşmak, yazmak ZULÜMDÜR.
0
Cevapla
Metin Fidanboyu
işte tipik bir cerrah yaklaşımı. yan gel yat bölümleri ve çalışanlar bölümü. sistemin amacı zaten çalışanları birbirne kırdırmak üzerine kurulu. bu cerrah arkadaşın mantığı da zaten ne yazık ki dar görüşlü hekimlerin çoğunda var olduğundan gelen geçen hekimlere postasını rahatça koymakta, hekimler bir araya gelememekta. Ayrıca fakülteden mezun olurken uzmanlık alanları kurayla mı dayatıldı?. Sizler su ürünleri fakültesinde okudunuz da cerrahinin, dahiliyenin, psikiyatrinin, temel bilimlerin zor ve kolay yönlerini bilmiyordunuz? Öğrenciliğiniz kantinde geçmediyse her stajda o bölüme ait tadlar aldık, geleceğimizi şekillendirdik. Hadi bu cerrah kafasının anlayacağı dilden söyleyeyim, seçmeseydin kardeşim. Her bölümün, her mesleğin kar ve zararı vardır, ona göre, adı üstünde, yaşam tercihinde bulunursun. burada amaç tüm hekimlerin hakettikleri, sabit ve emekliliğe yansıyan ücretleri almalarıdır. tüm söylemler bu noktada birleşmelidir.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir