Medimagazin logo

Sağlık Bakanı Koca'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Hekimler ve hekim adaylarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Bakan Koca, "Hekimlerimizin, hekim adaylarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Eğer mümkünse sizler de hekiminizin bayramını kutlayın. Gün, saygı ve incelik dolu bir gün olsun" dedi.
Kaynak: AA
Sağlık Bakanı Koca'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hekimler ve hekim adaylarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Hekimlerimizin, hekim adaylarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Eğer mümkünse sizler de hekiminizin bayramını kutlayın. Gün, saygı ve incelik dolu bir gün olsun." ifadelerine yer verdi.

tip bayrami
14 mart
saglik bakani
fahrettin koca
Yorum (3)
Yorumsuz
sevgili fahrettin koca, tıp bayramınızı kutlar, sağlıkta şiddet konusunda çalışmalar bekliyoruz.
8
Cevapla
dr
evet sayın bakanım, sağlıkta şiddetin ve hekime saygısızlığın sizi de rahatsız ettiğinin farkındayız. maalesef vatandaşın kendini bilmez bir kısmında "bunlar hakediyor ya da acılı hasta ve hasta yakını kendini kaybedip şiddet uygulayabilir"düşüncesi hakim. ne yapmalı ?
6
Cevapla
dr 2
yıllar içinde oluşmuş, oluşturulmuş, oluşmasına izin verilmiş bu düşünceyi hemen silmek imkansız. bunun için eğitim, alt yapı (!),üst yapı(!), bir sürü çalışma yapmak gerekir. peki kısa zamanda ne yapmalı?: yüce meclisimizden esaslı bir sağlıkta şiddet yasası. en güzel bayram mesajı bu olur.........
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir