Medimagazin logo

Sağlık Bakanı: Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı

Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı. Hekim dışı sağlık çalışanları teşvik ödemelerini kendileri için ayrılan havuzdan alacak.
Sağlık Bakanı: Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Koca, Ek Ödeme Yönetmeliğinin çıkmasının ardından açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden devam etti. Sağlık Bakanı şunları söyledi:

Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer.

Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı. Hekim dışı sağlık çalışanları teşvik ödemelerini kendileri için ayrılan havuzdan alacak.

Artık sabitin de, taban ek ödemenin de bütçeleri ayrı. Teşvik ödeme havuzunda her hizmetin bir değeri var.

Teşvik ödemesinden mahsuplaşma yok. Her işlemin bir karşılığı var. Ek ödeme almayan hekim veya sağlık çalışanı personel kalmayacak.

Mahsuplaşma uygulamada kaldırıldı. Yönetmelikteki yeri teknik bir husustan ibarettir.

ek odeme
tesvik havuzu
doktor
hekim
saglik calisanlari
Yorum (11)
Hakan
1 yıl sonra doktorlar “keşke hemşire olsaydım” derken, hemşire “maaşın kadar konuş”
2
Cevapla
ahmet ustun
kanunl ar yonetmelıkler katsayılar teşvikler taban ödemeleri filan derken hayat gelip geçiyor .bir ulkede işini dürüst ve maksimum konsantrasyonda yapmaya çalışan sağlık ordusuna üç kuruş parayı vermek için 50 dereden su getıren başta saglık bakanlıgı olmak üzere yetkısı olan tum kurumlara ....
9
Cevapla
A.İ
muhteşem. tüm bunlardan sonra tahmini kazancım: maaş +sabit + taban : 30 bin lira. teşvik: maksimum 35 bin alırım. saat: 17-19 arası mesai dışı poliklinik nedeniyle gelen döner 10 bin lira. nöbet ve icap 10 bin. toplamda 85 bin lira. teşekkürler reis; teşekkürler bakanım
9
Cevapla
dr.mikro
@a.i̇ gerçekten kabak tadı verdin hemen her gün bir meslektaşlarımıza o kadar para kazanıyorsunuz gözünüz doymuyor denerek en hafif hali ile hakaret ediliyor işin boyutu bazen şiddete varıyor. sen ve senin gibiler onların değirmenine su taşımaktan yorulmadınız mı?her haberde yalan yanlışyorumun var.
20
Cevapla
dr ceyar
gene bağladılar ucunda salatalık olan değneği boynumuza...ne kadar çok hasta bakarsan o kadar kazan ne kadar çok vaka yaparsan gelsin paralar..kalite, nitelik hak getire ..yine de de seviyoz bakanımızı.....sistem bu malesef dünyada!!!l
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir