Medimagazin logo

Prof. Dr. İrfan Yalçınkaya'dan 'Göğüs Cerrahisi Okulu' projesi

Prof. Dr. İrfan Yalçınkaya, göğüs cerrahisi alanında hazırladığı eğitim videolarını güncelleyerek ve genişleterek "Göğüs Cerrahisi Okulu" projesini başlattı. 2025'e kadar yirmiden fazla dersi tamamlamayı hedefleyen Yalçınkaya, bu projeyi Türkiye'de bir ilk olarak hayata geçirmeyi planlıyor.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Prof. Dr. İrfan Yalçınkaya'dan 'Göğüs Cerrahisi Okulu' projesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Pandemi döneminde başladığı uzaktan eğitim çalışmalarını sürdüren Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. İrfan Yalçınkaya, göğüs cerrahisi alanında önemli bir eğitim projesini hayata geçirdi.

Dört yıl önce stajyerler ve uzmanlık öğrencileri için Youtube üzerinden paylaştığı derslerin güncellenmiş hallerini 2023’te yeniden yayınlayan Yalçınkaya, bu yıl beş yeni ders daha hazırladı.

Toplamda yirmiden fazla eğitim videosunu 2025 yılına kadar tamamlamayı planlayan Prof. Dr. Yalçınkaya, projesinin Türkiye’de bu alanda bir ilk olacağını belirterek şunları söyledi:

“Dört yıl önce Göğüs Cerrahisi Stajyerlerine pandemi döneminde uzaktan eğitimle verdiğim üç ders kaydını Youtube'a koyup herkesin istifadesine sunmuştum. 2023 yılında bu 3 dersimi stajyerler ve uzmanlık öğrencileri için tekrar güncelledim. Bu yıl içinde ise 5 konu daha hazırlayıp Youtube'a yükledim.

Bu derslerin hepsi 40'ar dakika olup üçü staj, uzmanlık ve uzmanlık sonrası eğitim için olup ikisi de uzmanlık ve uzmanlık sonrası eğitim içindi. Bu yıl ve 2025 yılı içerisinde yirmiyi aşkın konuyu daha hazırlayıp Youtube'da paylaşmak arzusundayım.

Bu şekilde uzun zamandan beri kafamda olan "Göğüs Cerrahisi Okulu" projemi hayata geçirmiş olacağım."

 

Kanala ulaşmak için tıklayınız.

prof dr irfan yalcinkaya
gogus cerrahisi okulu
Yorum (2)
erdal kaya
eline sağlık hocam.saygılar
1
Cevapla
demet d
akademisyenliğin hakkını veren hocalarımızdansınız. elinize sağlık.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir