Medimagazin logo

Performans Anketi devam ediyor! Yarın son gün!

Performans Anketi devam ediyor! Yarın son gün!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Geçen günlerdeki performansla ilgili görüşlerinizi istediğimiz habere yoğun katılım oldu. Toplam 200 sayfaya ulaşan doküman Sağlık Bakanlığı yetkililerine teslim edildi.

 

Görüşlerden oluşturduğumuz bilgiler ışığında yeni bir anket yayınlıyoruz. Bu anket 8 Hazirana kadar devam edecek ve sonuçları 18 Haziranda açıklanacaktır.

 

Anketin görüşleri doğru yansıtması amacıyla bilgilerin titizlikle girilmesini rica eder, anketi doldurduğunuz için teşekkür ederiz.

 

 

 

Anketi sosyal medyada paylaşmak için....

performans anketi
Yorum (65)
Deniz karaoğlu
Güzel
0
Cevapla
ö.yalçın
Diş hekimlerinin de performansa göre ek ödeme aldığının unutulduğunu ve ankete dahil edilmeyerek diş hekimlerinin sorunlarının birkez daha gözardı edildiğini üzülerek görmekteyim.Yaptığımız uygulamalar birçok dahili branşa göre daha fazla risk içermekte ve beceri gerektirmektedir.
0
Cevapla
interventionalist
Performans sistemi olmadığı takdirde arkadaşlardan çoğunun hastaya sahip çıkmayacağını düşünüyorum. Ama bu şekliyle de suistimal edilmekte ve SGK'ya gereksiz devasa faturaların yanı sıra hastaların sağlığına olumsuz gereksiz işlemler yapılmaktadır. bunun toplum sağlığı üzerindeki zararı ilerde ortaya çıkacaktır. Doktor net maaşının belli bir seviyeye çıkarılması, insanların vicdanı ile cüzdanı arasında bırakılmaması ve yine gayret ederse kazanacağı belli bir miktar olmasında yarar vardır. Ayrıca izindir, hastalık...vs durumlarda en azından ortalamadan ek ödemesini almamlıdır. yoksa doktorlar çok ciddi yıpranmaya başlamıştır, radyasyon altında çalışanlar bile izin kullanmamaktadır. Diğer bir husus ise hekime şiddet konusunda darp edilmiş bir hekim bırakın tazminat almayı rapor vs. aldığı takdirde döneri kesilerek cezalandırlmaktadır. bu konun da ivedilikle halledilmesi gerekir.
0
Cevapla
şahin öztürk
Sayın editörüm birlikteliğin bozulmaması adına performansla çalışan diş hekimlerinide ankete ilave etmenizi tavsiye ediyorum..
0
Cevapla
wind
Hocaların asistanlara poliklinik yaptırtıp, zorla günde 100 hasta baktırtıp performansı da kendilerine almaları yasaklanmadığı sürece, kısacası altta kalanın canının çıktığı bu düzen kalkmadığı sürece ha öyle olmuş ha böyle olmuş hiç fark etmez.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir