Medimagazin logo

Pediatri ve Pediatrik Nörolojide Yaklaşımlar Sempozyumu gerçekleştirildi

Lokman Hekim Üniversitesi tarafından düzenlenen "2. Uluslararası Katılımlı Pediatri ve Pediatrik Nörolojide Yaklaşımlar Sempozyumu" 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Çocuk nörolojisi alanında güncel konuların tartışıldığı sempozyuma birçok uzman konuşmacı katılım sağladı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Pediatri ve Pediatrik Nörolojide Yaklaşımlar Sempozyumu gerçekleştirildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Lokman Hekim Üniversitesi Kas ve Sinir Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından TÜBİTAK destekli “2. Uluslararası Katılımlı Pediatri ve Pediatrik Nörolojide Yaklaşımlar Sempozyumu” 25 - 26 Mayıs tarihlerinde Ufuk Üniversitesi Rıdvan Ege Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Pediatristlerin, çocuk nöroloji alanında çalışan hekimlerin, fizyoterapistlerin ve sağlık alanındaki öğrencilerimizin katılımı ile güncel veriler ışığında temel konuları ele alarak tartışmak, geliştirmek ve bilinçlenmeye katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen sempozyuma Uluslararası Çocuk Nöroloji Derneği Başkanı Pratibha Singhi ve Çocuk Pediatristi Sunit Singhi'nin yanı sıra alanında uzman birçok konuşmacı yer aldı. 

Baş ağrılı hastaya yaklaşım, serebral palside rehabilitasyon, vitamin B12 ve nöroloji, serebral palside beslenme gibi bir çok konunun yer aldığı sempozyumda sözel sunumlar ve birçok olgu sunumu ilgiyle karşılandı.

Sempozyum başkanlığını üstelenen Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman ve Prof. Dr. F. Müjgan Sönmez tüm konuşmacı ve katılımcılara teşekkür ederken bu sempozyumların pediatri alanında gelişmelere ışık tuttuğunu ve devamlılığının olacağını iletti. 

lokman hekim universitesi
sempozyum
cocuk norolojisi
pediatri ve pediatrik norolojide yaklasimlar sempozyumu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir