Medimagazin logo

Kastamonu’da yılın hekimi Dr. Hacer Üzüncü oldu

Kastamonu’da yılın hekimi olarak Seydiler Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Dr. Hacer Üzüncü seçildi.
Kaynak: İHA
Kastamonu’da yılın hekimi Dr. Hacer Üzüncü oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Yılın Hekimi’ ve ‘Yılın Hemşiresi’ unvanını alanlar belli oldu. Buna göre, yılın hekimi olarak Seydiler Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Dr. Hacer Üzümcü ve yılın hemşiresi ise Doğanyurt İlçe Hastanesinde görev yapan Ebe Cansel Çolak seçildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Yılmaz, Üzümcü ve Çolak’a ödüllerini vererek tebrik etti.

kastamonu’da
yılın
hekimi
dr.
hacer
üzüncü
oldu
Yorum (3)
Frankie Bellevan
kastamonu'da yılın hekimi seçilmeyi haketmiş,dayak yiyen bir doktor bulamamışlar mı?doğrusu şaşırtıcı.yoksa meslektaşımız dayak yedi de bizim haberimiz mi olmadı?yine de kendisine ve hemşire hanıma tebrikler.
0
Cevapla
dr.37
Meslektaşımı tebrik ederim ancak,çok da merak ediyorum bu arkadaşımız neye göre yılın hekimi seçilmiş? başarısı nedir? Müdürümüzün toplantıda dile getirdiği gibi,ilçe bazında en az 112 vakası sevki mi? Eğer sebep buysa rahatlıkla söz söyleyebilirim ki,sevk sayısı başarıyı göstermez ki Seydiler ilçesinde hastane,kan tahlili,röntgen,uzman hekim bulunmamaktadır,sadece 1 adet aile hekimi ve 2 TSM hekimi bulunmaktadır.Sevk sayısının azlığı da ilçenin şehir merkezine yakın oluşu ve hastaların çoğunluğunun kendi arabasıyla gönderilmesidir.Bir fast food markasındaki gibi ayın elemanona benzettiğim bu yılın hekimi muhabbetini kınar,böyle avutmacalar yerine daha sağlıklı projeler dilerim...
0
Cevapla
halim harap
Sözüm meclisten dışarı ama genelde bu ödüller al gülüm ver gülüm şeklinde oluyor. Sobasını kendi yakan, sağlık ocağını kendi süpüren, karda kışta çalışan hekimler bir kenara bırakılıp bütün gün yatan başhekim ya da yardımcılarına veriliyor bu ödül. Tıpkı Bakan'ın annesinin yılın annesi, geçmiş senelerde de artist Mehmet Ali Alabora'nın babasının yılın baabsı seçildiği gibi. İnşallah bu arkadaşımız da öyle değildir.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir