Medimagazin logo

Kamu Hastane Birliklerinde kim ne kadar maaş alacak? (AÇIKLAMA)

Kamu Hastane Birliklerinde kim ne kadar maaş alacak? (AÇIKLAMA)
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

DEĞERLİ MEDİMAGAZİN OKUYUCULARI,

 

DÜN YAYINLADIĞIMIZ TABLODAN SONRA MEDİMAGAZİN'E HEM TELEFON HEM DE E-POSTA YOLUYLA BİR ÇOK ELEŞTİRİ GELMİŞTİR. YAYINLADIĞIMIZ TABLODAKİ MAAŞLAR TAVAN ÖDEME ORANLARI İDİ. 

 

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU YETKİLİLERİ DE TABLO ÜZERİNE KENDİLERİNE BİR ÇOK MESAJ GELDİĞİNİ BİLDİRMİŞLERDİR. YARIN GÜN İÇERİSİNDE BİRLİK YETKİLİLERİ HAZIRLAYACAĞI MAAŞ TABLOSUNU MEDİMAGAZİN'E ULAŞTIRACAKTIR.

 

SON NOT:  (13:55) BAKANLIK YETKİLİLERİ HESAPLAMALARLA İLGİLİ MALİYE'NİN GÖRÜŞLERİNDE TAM NETLİK SAĞLANMASI İÇİN KESİN HESAPLARI PAZARTESİ GÜNÜ MEDİMAGAZİN'E ULAŞTIRACAKLARINI BİLDİRDİ. BU DURUMDA BİZDE PAZARTESİ HESAPLAMALAR BİZE ULAŞTIĞINDA SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ.

MEDİMAGAZİN

 

MEDİMAGAZİN

kamu
hastane
birliklerinde
kim
ne
kadar
maaş
alacak?
Yorum (114)
yasar sahinci
özel sektör de bu maaşlar ödenebilir ama gerçekten hakettiği için verilir devlette ise bu paralar eşe dosta haketmeden verilir gece gündüz çalışan uzmana 4 5 bin lira maaş ver yan gelip yatana yağdır.yazık
0
Cevapla
turgut
ya arkadaş bu kadar ödeme imkanınız var, diğer dr ları niye 3200 lira sabit paraya talim ettiriyorsunuz...
0
Cevapla
ALİ ÖZKURT
HAYIRLI UĞURLU OLSUN; SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM, OTRAK BÖLÜŞÜM VE SKP (SEVDALILAR KALKINMA PROJESİ)'NİN SONUCUDUR
0
Cevapla
aydin sinal@freenet.de
eger bu maas net ise almanyadaki personelden cok fazla ücret veriliyor.yok brütse almanya ile ayni.almanyada 1. derece,1.kademesi;BAT 1a:6300 € brüttür.türk doktorlari seslerini kissinlar romanya,bulgaristanda bir klinik sefi1000 dolar maasi bile düsünemez.türk tippinin geri kalmasi yabanci doktor yasagidir,nasil yabanci futbolcu yasagi kalkti,türk futbolcusuda kendine geldi,yabanci klinik sefi,basasistani yasagi kalkmaliki türk doktorlarda kendilerini gelistirebilsinler.aci ama gercek bilimsel arastirmalarda nicin sonuncuyuz.hekimin vazifesi sadece hasta bakip ilac vermek degildir.hangi kamu hst.de uluslararasi bir yayin yapilmis.üniversitelerde yapilan yayinlarda sadece docentlik tezi.spor sahalarini yabanci sporcuya actiginiz kadar,hastahaleride yabanci doktorlara acin.kadrolari tamamen yabaci olan bir ingiliz,bir fransiz,bir alman,bir amerikan hastahaneleri kurulsa diger hastahaneler bunlarla kalite yarisina girse kötümü olur.yahutta bir ssk hst sefligine bir alman veya pakistanli doktor atansa ne olur.frankfurtan selamlar
0
Cevapla
ali
Sözleşmeli personele yapılacak ek ödemelerle ilgili yönerge dün yayınlandı.Ek ödeme rakamları değişebilir.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir