Medimagazin logo

İlk defa ve yeniden atama kurası için başvuru süresi uzatıldı

Sağlık Bakanlığı, ilk defa ve yeniden atama kurası için başvuru süresinin 20 Eylül tarihine kadar uzatıldığını duyurdu
Kaynak: MEDİMAGAZİN
İlk defa ve yeniden atama kurası için başvuru süresi uzatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - 2023 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası için başvuru süresi uzatıldı.

12 Eylül'de başlayan 2023 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası başvuruları 18 Eylül'de sona erecekti. Bakanlıkça yapılan açıklamada, son başvuru tarihinin 20 Eylül saat 18:00'e kadar uzatıldığı ifade edildi.

İlan Metni

Münhal Kadrolar
 

İlk defa ve yeniden atama kurası için 2 bin 719 münhal kadro ilan edildi
 

 

2023 yili 2 donem ilk defa ve yeniden atama kurasi
saglik bakanligi
basvuru suresi
Yorum (9)
M.Uyar
bakanlıkta doğru dürüst bir insan kaynakları yönetimi olsa talep toplarken insanların adres ve taleplerini de göz önüne alır ve ona göre liste yayınlar. samsun talep eden ve samsun'da oturan bir yandal uzmanın urfa'ya açılan kadroya başvurmayacağı kesin. şaka gibiler.
3
Cevapla
İlan Edilen Tablo Neden Değişti?
bursa şehir hastanesi mikrobiyoloji ve biyokimya ihtiyaç yok . ilan yayınlandığında birer kadro açıldı sonra bir gece tablo değişti mikrobiyoloji 3 biyokimya 4 oldu. her iki branşta pdc fazlası olacak. bu iki branş için pdc fazlası demek ekonomik anlamda mağduriyet, ek ödemenin kuşa dönmesi demek...
16
Cevapla
İlan Edilen Tablo Neden Değişti? Biyokimya ve Mikrobiyoloji Pdc Mağduriyetine Son Verilsin!!!
biyokimya ve mikrobiyoloji için kadro açtıran arkadaşlar pdc mağduriyeti sadece bu iki branş için var. bakanlık neden pdc fazlası olmasına rağmen kadro açıyor? arkadaşlar açtırdığınız kadrolara atandığınızda ek ödeme kuşa dönüyor hem siz hem de o hastanede çalışan tüm branş hekimleri mağdur oluyor
16
Cevapla
hizmet puanı geçerliliğini kaybetmiştir.
4 olan kadro son günde ni̇çi̇n 8 oldu, talep başvurulari aylar önce yapilirken 1 günde nereden talep geldi̇ de pdc 7 olan şehi̇r hastanesi̇ne 8 bi̇yoki̇mya uzmani kadrosu açildi. kisaca ek ödememi̇z bölünecek demekti̇r. madem 8 kişi atayacaksanız bi̇yoki̇myada pdc hesaplanmasın.
15
Cevapla
pdc üzeri kadro açılması
biyokimya ve mikrobiyoloji mağduriyeti giderilmelidir, ek ödemede pdc hesaplanması durumu sadece bu iki branşta var, son yapılan açıktan atamada pdc kadro sayısı üzerindeki atama kararları bu branşların ek ödemelerinin çok düşmesi demektir, yönetmeliğin değişmesi şart olmuştur.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir