Medimagazin logo

Hasta ölünce yakınları doktora saldırdı

KONYA'da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde görevli Dr. Süleyman K.'nın, sol bacağındaki kangren iltihabını temizlemek için ameliyat etti 72 yaşındaki Abdullah Baş, yoğun bakım ünitesinde iken hayatını kaybetmesi üzerine hastanın oğlu ve torunu tarafından saldırıya uğradı.
Kaynak: MİLLİYET
Hasta ölünce yakınları doktora saldırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 

Saldırı sırasında vücudunda morluklar oluşan Dr. Süleyman K., hastanın yakınları hakkında suç duyurusunda bulundu. Saldırı anı ise hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 
Sol bacağından kangren iltihabı olan Abdullah Baş, 13 Nisan Çarşamba günü tedavi olmak için Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'ne gitti. 28 yaşındaki Dr. Süleyman K. de, derin kalp rahatsızlığı olduğu ileri sürülen hastayı ameliyata alıp iltihabı temizledi. Ardından hasta yoğun bakım ünitesine alındı. Baş, ameliyattan yaklaşık 6 saat sonra yaşamını yitirdi.
 
Babasının öldüğünü öğrenen 46 yaşındaki emekli polis A.B.'de yoğun bakım ünitesi önünde karşılaştığı Dr. Süleyman K.'ya iddiaya göre, "Babamın birşeyi yoktu. Nasıl oldu da öldü."dedi. A.B., yanında bulunan kızı 37 yaşındaki A.H. ile doktor Süleyman K.'ya saldırdı. Güvenlik ve hastane personelinin araya girmesiyle kavga önlenirken saldırı anıda hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansdı. Vücudunda morluklar bulunan Dr. Süleyman K., aldığı doktor raporunun ardından saldırıda bulunan hasta yakınları hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
hasta
ölünce
yakınları
doktora
saldırdı
Yorum (28)
hasancan
artık sıradan olay oldu olmadığı gün acaba neden yok diyorum
0
Cevapla
remzi doğru
birşeyi yoktu da piknik yapmaya mı gittiniz hastaneye!!!bahane de hazır: yas piskolojisi,tutuksuz yargılama...beraat... bir de polis olacaksın yazıklar olsun, bugüne kadar hep onlarında bizim gibi yasalar karşısında elikolu bağlı olduğunu,haksızlığa uğradığını düşünürdüm!!!iki gün değil iki ay grev gerekli acil de dahil...
0
Cevapla
Turan Tufan
tabi hiçbişeyi yokmuş babasının, birzcık 72 yaşında birazcıkta gangren neki canım bundan adammı ölürmüş. bu ülkede doktorluk yapılmaz arkadaş. adam 72 yaşında gangren yoğun bakıma çıkacak kadar kötü vede tutmuş babamın neyi vardıki diyorlar. acı felan dinlemeyecen artık aferin dr arkadaşıma şikayetçi olmuş. herkes bundan sonra şikayetçi olmalı yeter demeliyiz.
0
Cevapla
isa
46 yaşında emekli diyor ya doğru mu bu!!!!!!
0
Cevapla
Turan Kalan
Saldırıya uğrayan tüm sağlık çalışanları lütfen yasalar önünde hakkınızı arayınız. Yanına kalsın demeyiniz. Yoksa hastayım, kafam bozuktu , üzgündüm mazeretlerine sığınıp saldırmaya devam ederler. Arkamızda kimse yok bari biz kendi kendimizi koruyalım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir