Medimagazin logo

Göz hekimleri 8’inci Canlı Cerrahi Sempozyumu'nda buluştu

Türk Oftalmoloji Derneği tarafından düzenlenen 8’inci Canlı Cerrahi Sempozyumu, 6-9 Haziran tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Göz hekimleri 8’inci Canlı Cerrahi Sempozyumu'nda buluştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Türk Oftalmoloji Derneği tarafından düzenlenen 8’inci Canlı Cerrahi Sempozyumu, 6-9 Haziran tarihleri arasında, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türk Oftalmoloji Derneği Şaşılık, Oküloplasti , Kornea ve Oküler yüzey, Glokom, Katarakt ve Refraksiyon Cerrahisi ve Vitreoretinal Cerrahi birimlerinin katkılarıyla düzenlenen organizasyon, göz doktorlarının bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaşmalarına imkan tanıdı.

Türk Oftalmoloji Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Huban Atilla, sempozyuma ilişkin Türkiye Klinikleri TV’ye yaptığı açıklamada, “Göz hastalıkları alanında teknolojiyle iç içe giden bir uzmanlık alanıyız ve yeni gelişmelerden haberdar olmak istiyoruz ve bunları günlük pratiğimize, ameliyatlarımıza aktarmak istiyoruz. Bu sempozyum bunların hepsinin bir araya geldiği bir sempozyum olmakta.” dedi.

Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Güngör ise, "Dünyada tek, bunun bir benzeri yapılmıyor. 4 gün boyunca 70 tane cerrahın sabahtan akşama kadar canlı cerrahi performansı sergiledikleri başka bir toplantı yok." dedi.

Dünyadaki bütün göz hekimlerinin sempozyuma aktif olarak katılmasını istediklerini ifade eden Prof. Dr. Ziya Kapran, uluslararası düzeyde 500-600 kadar katılımın gerçekleştiğini söyledi.

8’inci Canlı Cerrahi Sempozyumu:

 

8inci canli cerrahi sempozyumu
turk oftalmoloji dernegi
ankara
Yorum (1)
Tuğrul A
gerkekten bilime ve insanlığa adanmış bir ömür...ender duayenlerden...ruhun şadolsun hocam. anamur aşığı üstad
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir