Medimagazin logo

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Op. Dr. Aziz Çardak atandı

Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Op. Dr. Aziz Çardak atandı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Op. Dr. Aziz Çardak atandı
Op. Dr. Aziz Çardak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Daha önce Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcılığı, Kocaeli Şehir Hastanesi Kurucu Başhekimliği görevlerinde bulunan Op. Dr. Aziz Çardak, düzenlenen törenle görevi devraldı.

Törene, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başkan ve Başkan Yardımcıları, Kamu Hastaneleri Başhekimleri ve diğer sağlık yöneticileri katıldı.

Görevini devreden Uz. Dr. Sertan Acar’a teşekkür plaketi veren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, yaptığı konuşmada, "Sertan Bey, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne önemli hizmetler vermiş, çalışkan ve başarılı bir arkadaşımız. Yeni Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Çardak’ın da bu başarıyı sürdüreceğine inanıyor, yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 


Yeni Başhekim Op. Dr. Aziz Çardak, törende yaptığı konuşmada, "Bu görevi devralmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. İl Sağlık Müdürümüz ve yönetim ekibine teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Uz. Dr. Sertan Acar ise “Sayın İl Sağlık Müdürümüze ve yönetim ekibine bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün görevi çalışkanlığıyla yakından tanıdığımız, arkadaşımız Başhekim Aziz Çardak'a devrediyorum. Başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Bizlerden destek istenilen konularda da her zaman desteğe hazırız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Sağlık Müdürü tarafından çiçek takdiminde bulunulan Op. Dr. Aziz Çardak, görevi devralarak yeni görevine başladı.

kocaeli golcuk necati celik devlet hastanesi
bashekim
atama
op dr aziz cardak
Yorum (2)
ali özkurt
hizmet sevdalısı bir kardeşimiz olduğu belli. maaşı ne kadar olacak acaba, mahsuru yoksa
4
Cevapla
Veli gül
bu haberin bizleri ilgilendiren yönü ne.allah askına hangi hastaneye kim başhekim olmuş bir haber değeri varmı
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir