Medimagazin logo

Espiye Devlet Hastanesi’nde uzman doktor sıkıntısı

Giresun’un Espiye ilçesinde uzman doktor başına düşen hasta sayısının 30 bin olduğu belirtildi.
Espiye Devlet Hastanesi’nde uzman doktor sıkıntısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

GİRESUN-Espiye Devlet Hastanesi’nde Uzman Hekim sıkıntısı bir türlü aşılamıyor. Espiye’nin Giresun’da uzman doktor başına en fazla hastanın düştüğü ilçe olduğu halde ilçe devlet hastanesinde bir tane uzman doktorun görev yapması, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Espiye, Yağlıdere, Güce ilçeleri ile Üçtepe ve Soğukpınar beldeleri olmak üzere 3 ilçeye ve 2 beldeye bağlı köy ve mahallelere hizmet veren Espiye Devlet Hastanesi’nde yeterli pratisyen ve uzman doktorların bulunmaması nedeniyle vatandaşlara yeterli sağlık hizmeti sunulamıyor.

Espiyeli vatandaşlardan Yunus Yılmaz, Ali Efe ve Lokman Hekim, “Hastanede görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı, Çocuk doktoru, Kadın Doğun Uzmanı ve anestezi uzmanı tayin olarak, başka hastanelere gittiler. Hastanede acil pratisyen ve uzman doktor olmaması nedeniyle Tirebolu veya Giresun'a gitmek zorunda kalıyoruz. Hastaneye acilen Genel Cerrahi Uzmanı, Kadın Doğun Uzmanı, çocuk doktoru ve pratisyen doktor atanmasını istiyoruz” dediler.

espiye
devlet
hastanesi’nde
uzman
doktor
sıkıntısı
Yorum (2)
hasan avcı
İNŞALLAH 27 HAZİRAN KURASINDA İLK TERCİH OLARAK GİRESUN ESPİYE DEVLET HASTANESİNİ YAZDIM .. EN YAKIN ZAMANDA SİZİ BU SIKINTILARINIZDAN KURTARMAK VE DERTLERİNİZE DERMAN OLMAK İÇİN GELECEĞİM... OP.DR.HASAN AVCI
2
Cevapla
nevzat
iyi de espiyenin nüfusu zaten 17-18 bin
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir