Medimagazin logo

Ek Ödeme Yönetmeliği ne getirdi: Kim ne aldı?

Medimagazin’in Youtube kanalına bugün Tabip-Sen Başkanı Dr. Ahmet Erçek ile Tabip-Sen GM Üyesi Dr. Servet İzci konuk oldu
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Ek Ödeme Yönetmeliği ne getirdi: Kim ne aldı?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medimagazin Youtube kanalından bugün yapılacak olan canlı yayının konuğu Tabip-Sen Başkanı Dr. Ahmet Erçek ile Tabip-Sen GM Üyesi Dr. Servet İzci konuk oldu. 

Ek Ödeme Yönetmeliği'nin neler getirdiğinin değerlendirileceği canlı yayında Dr. Erçek ile ile Dr. İzci, Medimagazin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Ersoy'un sorularının yanı sıra "Sağlık Bakanlığı kadrosundaki asistanların durumu ne olacak? YÖK için yönetmelik ne zaman çıkacak? Ek ödemeler hesaplara nasıl yansıdı? 1,2 3. basamak değerlendirmesi ve aile hekimlerinin durumu ne olacak?" gibi çok merak edilenlere de yanıt verdi.

İşte yayında konuşulanlar:

tabipsen
yok
ek odeme yonetmeligi
ahmet ercek
Yorum (23)
Coşkun KBB uzmanı
sağlık bakanlığı adına üniversitelerde ihtisas yapan asistanlar taban ek aylığı alamamıştır ve eşitlik ilkesi ve hakkaniyete uygun olmamıştır.canla başla çalışan bu asistanlar mağdur olup üzüntüye garkolmuşlardır.bu adaletsizliğin hemen yeni bir yönetmelikle giderilmesini bekliyoruz.
18
Cevapla
MİSAFİR
öve öve bitiremedikleri beyaz reform 1. basamağın yanına bile uğramadı. 15 ağustosta totalde aldığımız rakam sadece bütün memurlara rutin verilen % 40 kadar artış o kadar fazlası yok.... teşvik sadece ve sadece 2. basamağa...
28
Cevapla
erhanalta
@coşkun kbb uzmanı arkadaşlar sizin ile iglili yönetmelik 2-6 hafta içinde çıkacak. sağlık bakanlığında çalışsanızda ek ödemeniz üniversitye bağlı olduğu için , yök yönetmelik çıkaracak. bakanlık üniversitelere yönelik yönetmelik çıkaramaz yasal olarak.
5
Cevapla
Fakir doktor
temmuzzamindan sonra sabitartımaaş 12bin ken yüze40 memur zammı ile16.5oldutek kalemde ödendi sadecebirtek performanskaldıgeriye 4bin olan performans yönetmeliktensonrayine4 bin yattı yani yuzde40 zam görmedi abarta anlattığiniz doktor olmanin anlamını değiştirecek maas ortada zam degil eksiklik va
13
Cevapla
CoşkunKbb uzmanı
@erhanalta çok teşekkür ederim, üzüntülerimiz kısmende olsa azaldı.olması gerekende oydu zaten , hastanenin tüm yükünü araştırma görevlileri çeker, onlarında(üniversitedekilerin)bu ek ödemeden yararlanması gerekir.
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir