Medimagazin logo

Doktorlar Almanya'dan fotoğraf paylaştı, ortalık karıştı!

Almanya'daki Doktorlar ile organize ettiğimiz Hannover buluşmasından bir kare! Sayımız hızla artıyor..
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Doktorlar Almanya'dan fotoğraf paylaştı, ortalık karıştı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraf tartışma yarattı.  @drhakanbahadr hesabından "Almanya'daki Doktorlar ile organize ettiğimiz Hannover buluşmasından bir kare! Sayımız hızla artıyor.. Mektup yazarak doktorların sorunu çözülmüyor ne yazık ki.. " notuyla paylaşılan fotoğrafa yorum yağdı. Sağlık Bakanının geçtiğimiz günlerde hekim eylemlerinin hemen öncesinde yazdığı mektuba da atıf yapılan notta, vatandaşlar olumsuz yorum yaparken hekim meslektaşları destek çıktı.


 

doktor gocu
almanya
Yorum (54)
uzman doktor
deprem bölgesinde hastaneler yıkıldı. şu ana kadar sadece 1 defa açıktan atama açıldı. yılda ortalama 3 defa açılır bazen 4. depremden etkilenen hekimlere bile el uzatılmadı. torpili olan bulanı istediği yere gönderdiniz diğerlerini kendi kaderine terk ettiniz. bu karede neden yer almayalım ki ?
38
Cevapla
Depremzede
depremzede dr ların hastaneleri yıkıldı evleri hasar gördü bir kısmı öldü,sakat kaldı,yakınlarını kaybetti.polis öğretmensavcı hakim vbtüm devlet mensupları ilk hafta içinde istedikleriyere tayin ettiniz. doktorlardan ise torpili olan az bir kesim gitti gerisi kaderine terk edildi. sözün bittiği yer
41
Cevapla
Dr.My
yakın zamanda orada +1 doktor daha oluyor. kovulduğumuz yerde kalacak kadar onursuz,gurursuz ve aciz değiliz.
40
Cevapla
nevzat kulukçu
bu topraklarda yaşamak ne yazık ki okumuş ve entellektüel insanlar için zulüm. hayatlarının en güzel kararını vermişler.
54
Cevapla
uzman dr
bir fotograf karesi ile gençler yanlış yönlendiriliyor.bu meslektaşlarımiz 50 metrekare evlere ayda 1000 euro ki̇ra veriyorlar. bi̇r kere hep öteki̇ muamelesi görüyorlar.dışarda bır porsiyon yemek 30 euro..malprakti̇s genellıkle hekim alehine işletiliyor.çogu gıttığıne pişman.yanlış bir bir algı var
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir