Medimagazin logo

Dekan: Sadece bir öğretim üyemiz gözaltında

Malatya'da sağlık sektöründeki gözaltılar konusunda açıklama yapan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, “Söz konusu olayla ilgili olarak sadece 1 öğretim üyemiz gözaltında bulunmaktadır” dedi.
Dekan: Sadece bir öğretim üyemiz gözaltında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Malatya’da kürtaj yapma ve rüşvet alma iddiasıyla ilgili olarak bazı sağlıkçıların gözaltına alınma olayı konusunda yazılı basın açıklaması yapan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, şunları kaydetti:

"01.01.2013 tarihinden itibaren bazı yayın organlarında, üniversitemiz Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Önder Çelik ile ekibindeki doktor ve hemşirelerin aralarında bulunduğu 15 sağlık çalışanının gözaltına alındığı şeklinde haberlere yer verilmiştir. Söz konusu olayla ilgili olarak sadece 1 öğretim üyemiz gözaltında bulunmaktadır. Diğer kişilerin kurumumuzla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

dekan:
sadece
bir
öğretim
üyemiz
gözaltında
Yorum (2)
UG
son derece rahatsız edici bir haber bu çürük elmalar her yerde fazlasıyla bulunmakta "ekibi" gibi kelimeler diğer masum meslektaşlarımızı lekeliyor lütfen kim ne suç işlediyse neden göz altına alındıysa açık bir şekilde yazılsın
0
Cevapla
A.K.
''Çürük elma'',''Kurumumuzla bir ilgisi bulunmamaktadır''.Bunlar ne kadar bayağı sözler.Önce bir ilgisi ispat edilsin,ceza alsın,ondan sonra söylersiniz.Hemen yargılamışsınız.Önder beyi tanırım,gayet beyefendi bir bilim adamıdır.Gayri hukuki bir şeye tevessül edeceğini hiç sanmam.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir