Medimagazin logo

Başkent Üniversitesinden 'yabancı uyruklu hekim' açıklaması: Türk hekimlerimizle aynı ücret politikasına tabiler

Başkent Üniversitesi, sosyal medyada paylaşılan, yabancı hekimlerden oluşan hekim kadrosuna yönelik yaptığı açıklamada, "Tüm hekim kadromuz Sağlık Bakanlığının ve Göç İdaresinin onaylarıyla kurumumuzda çalışmakta, köken fark etmeksizin Türk hekimlerimizle aynı yasal haklara ve ücret politikasına tabidirler." ifadelerini kullandı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Başkent Üniversitesinden 'yabancı uyruklu hekim' açıklaması: Türk hekimlerimizle aynı ücret politikasına tabiler
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, sosyal medyada paylaşılan ve yabancı hekimlerden oluşan hekim listesine yönelik açıklamaya yer verildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Çocuk Acil Tıp bölümündeki hekim listesinin görüntüsünü paylaştığınız içerikle ilgili kamuoyunu bilgilendirmek isteriz ki;

Listede adı olan hekimler, çoğunlukla Türkiye'nin önde gelen Tıp Fakültesi mezunlarından oluşan, Türkçeyi akıcı bir şekilde konuşmaya yetkin yabancı uyruklu meslektaşlarımızdır. Kurumlarımızda kaliteye bakmaksızın sadece "ücret kaygısı nedeniyle yabancı doktor çalıştırıyormuşuz" algısı gerçeği yansıtmamaktadır.

Tüm hekim kadromuz Sağlık Bakanlığının ve Göç İdaresinin onaylarıyla kurumumuzda çalışmakta, köken fark etmeksizin Türk hekimlerimizle aynı yasal haklara ve ücret politikasına tabidirler."

baskent universitesi
yabanci hekim
turk hekim
adana dr turgut noyan uygulama ve arastirma merkezimizi
Yorum (2)
Cookie Monster
haber de, içeriği de, cevabi yazı da, sosyal medya paylaşımı da, 3259 dereceden vahim........
6
Cevapla
drsurg@yahoo.com
öğrenci katmanının gözbebeği, ailelerinin bir tanesi türk doktorlar dışarı, onların yerine bunlar içeri...
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir