Medimagazin logo

Başhekimken görevden alınmıştı, şimdi dernek yönetim kurulunda

Başhekimken görevden alınmıştı, şimdi dernek yönetim kurulunda
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kayseri Nuh Naci Yazgan Göğüs Hastanesi eski Başhekimi Dr. Mustafa Demirel, Türk Toraks Derneği Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

        Kısa zaman önce yapılan Türk Toraks Derneği Genel Kurulu’nda 7 kişilik yönetime seçilen Dr. Demirel, akciğer hastalıkları konusunda Türkiye’deki 3 bin kadar bilim adamı ve uzman hekimin üye olduğu derneğin yönetimine seçilen ilk Kayserili doktor oldu.

        Dr. Demirel, Türkiye’nin en önemli akciğer konusundaki akademisyen ve doktorlarının üye olduğu, alanında dünyaca tanınan derneğin, ülkenin en eski ve köklü derneklerinden biri olduğunu hatırlatarak, “Bu derneğin merkez yönetim kurulu üyeliğine beni layık görenlere teşekkür ederim. Ülkemiz ve şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışacağım.” dedi.

mustafa demirel
toraks derneği
başhekim
kayseri
görevden alınma
Yorum (1)
erol kaya
Bu haberden ne anlamamız gerektiğini anlamadım.Görevden alınan bir başhekimi yönetim kuruluna almak mı sorun, yoksa yönetim kuruluna seçilmek büyük bir başarı da, başhekimlikten alınmış olması mı sorun. Yani başarısız birini yönetim kuruluna getirenler mi hatalı, zaten çok başarılıydı da yönetim kurulunu hakettiği halde başhekimlikten alanlar mı hatalı!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir