Medimagazin logo

Bakan Akdağ'dan Tam gün yorumu (Video)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün gündeme ilişkin sorularını cevapladı.
Bakan Akdağ'dan Tam gün yorumu (Video)
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Akdağ, Anayasa Mahkemesi'nin tam gün yasasının kısmen iptal etmesini A Haber'e verdiği özel röportajda değerlendirdi. Tam gün konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Bakan Akdağ, "endişe edilmesin, hükümet olarak vatandaşımızı muayenehanelere mahkum etmeyeceğiz" dedi. Alkolün tamamen yasaklanmasının söz konusu olmadığını söyleyen Bakan Recep Akdağ, üzerinde bulunan ve bebek ayaklarının şekillendirdiği rozeti göstererek kürtaj düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, güvenli kürtaja ulaşımı ortadan kaldırmayı amaçlamadıklarını belirtti.

Bakan Akdağ'ın tüm açıklamalarını izlemek için TIKLAYINIZ

bakan
akdağ'dan
tam
gün
yorumu
(video)
Yorum (21)
şahin öztürk
Gerçekten hasta olanlar sizin kurumlarınızda derdine çare bulamıyor sayın bakan..İkame ettiğiniz performans sistemi buna mani oluyor... Bana ve diğer hekim arkadaşlara yaşattığınız sıkıntılar sebebiyle sizleri şu mübarek sahur saatinde sizi beni herkesi yaradan Yüce allah a havale ediyoruz. Ayrıca vatandaşı muayenehanelere mahkum etmeyeceğiz lafı çok klişeleşti(nerde muayenehane)..Lütfen artık başka söylemler bulun...Mesela halkı doktora yedirmeyeceğiz deyin cuk otursun..
0
Cevapla
Elif Y.
Sayın bakan,Emeklilik hakları ne oldu?Unutuldumu?Tam gün yasasında mangalda kül bırakmıyorsunuz,hekimlerin hakları olunca sus pus oluyorsunuz...ayıptır,ayıp...!
0
Cevapla
ali akay
sayın bakan halk sizin dönemlniz kadar muaynehaneye mahkum olmadı. Performans sistemi sayesinde devlette belki sorun yok ama üniverslte de herkes muaynehanelere el mahkum.izmirin en büyük üniversitesinin beyin cerrahi ve kadın doğumunda muaynehaneye gitmeden ge.meden muayne dahi olamıyorsunuz kadın doğumda asistanların görevi muaynehaneye yönlendirmek. Düzenlemeler üniversite hekimlerine mahkum olmayı sağladı.
0
Cevapla
Dr Jivago
Ben devlet hastanesinde çalışan bir K.doğum uzmanıyım. Şu anda bizim baktığımız hasta grubundan(özellikle gebeler) çok eleştiri ve şikayet almaktasınız sn. sağlık bakanı, bunu iyi bilesiniz.İnsanlar eski sistemdeki gibi doktor seçerek muayenehanelere gelmek istiyorlar, ama bu yol tıkandığı için ne yapacaklarını bilemiyorlar. Durumu iyi olan doğum hastaları özel hastane de olmadığı için il merkezi veya daha büyük yerlerdeki özel hastanelere kaçıyor. Bu durum elbette sizi mutlu ediyordur, özel hastaneler kazanıyor artık
0
Cevapla
enver şahin
sadece vatandaş olarak bilmek istiyorum.Sağlık Bakanımız döner sermayeden ne kadar aylık pay alıyor.Almıyorsa açıklansın lütfen.3 yıldan beri ögrenemedim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir