Medimagazin logo

Antalya Kemer Devlet Hastanesine yeni başhekim atandı

Kemer Devlet Hastanesi'nde 2017'den bu yana başhekim yardımcılığı görevini sürdüren Op. Dr. Ali Ergün, hastanenin yeni başhekimi oldu. Ergün, görevine başlayarak halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Antalya Kemer Devlet Hastanesine yeni başhekim atandı
Op. Dr. Ali Ergün
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Ali Ergün, görevine başladı.

Kemer Devlet Hastanesinde 2017'den bu yana başhekim yardımcılığı görevini sürdüren Ergün, hastanenin yeni başhekimi oldu.

Görevine başlayan Ergün, halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Op. Dr. Ali Ergün kimdir?

1984 yılında Aksaray' da doğdu. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2014 yılında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlık Eğitimini tamamladı.

2007-2009 yılları arasında Kırklareli Kıyıöy Sağlık Ocağında göreve başladı. 2009-2014 uzmanlık eğitiminin ardından, 2014-2016 yılları arası Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde, 2016-2017 yıllarında Denizli Tavas Devlet Hastanesinde görev yaptı.

2017 yılından bu yana Antalya Kemer Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürütmektedir. İyi düzeyde İngilizce bilmekte olup; evli iki çocuk babasıdır.

op dr ali ergun
kemer devlet hastanesi
antalya
bashekim
Yorum (2)
ali özkurt
ben mezun olduktan 1 yıl sonra dünyaya gelmiş. ben de iyi derecede ingilizce bilirim ama ben tek çocuk babasıyım, herhalde o nedenle başhekim olamadım. bari foto çekim öncesi sakal tıraşı olsaydı
12
Cevapla
niyazi akkuş
süpermen de olsa bir kişi 5 yıldan fazla hastanelerde yöneticilik yapmamalı. 15-20 yıldır sadece yöneticilik yapanlar var zaten sağlık sistemi de o yüzden bu halde.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir