Medimagazin logo

16 doktor serbest

Malatya'da sahte reçete ve rapor düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 16 doktor, serbest bırakıldı.
16 doktor serbest
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Emniyetteki işlemlerinin ardından Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı 'na sevk edilen doktorlardan 5'inin savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Doktorlardan 11'inin ise sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, sahte reçete ve rapor düzenledikleri iddiasıyla kentteki kamu ve özel hastanelerde görevli 16 doktor gözaltına alınmıştı.

16
doktor
serbest
Yorum (3)
d.s.
suç varmı yokmu?kaçma olayı varmı?mahkeme kararı ne?ilgili hekimler hemen paldır küldür içeri alınıyor,ayıptır ayıp!amaç sansasyon yaratmak hekimleri zan altında bırakmak ve toplumda küçük düşürmek..arkadaşların suçsuz olduğu ortaya çıkarsa bu gibi durumlarda tabip odaları meslektaşları adına karşı dava açmalılarki hekim içeri alınması bu kadar kolay olmasın!!!
0
Cevapla
Frankie Bellevan
neyse..allah yüzlerine bakmış..silivriye düşmeden yakalarını kurtarmışlar.yine de belli olmaz.aman dikkat! sahte reçete ve sahte rapor nasıl birşey oluyor,doğrusu merak ettim. öğrenelim ki yanlışlıkla yapmayalım. bizi silivri de kurtarmaz,fizan'a gönderirler maazallah.hem de fizandaki muhaliflere teslim ederler.kaddafi'ye ne yaptıklarını hep beraber seyrettik.üstad beştensonraboştagezer'in konu hakkındaki(kaddafi'nin başına gelenler)çarpıcı yorumu hala aklımdadır.
0
Cevapla
s.a.
hekimler gözaltına alınırken tabip odaları neden tepki vermiyor!artık moda oldu reçete,rapor veya hastaneye bir malzeme alındığında yapılan bir hatada hemen gel kodese.ayıptır ayıp!önce bir sorgula,suç varmı,yokmu?hemen medyaya haber...rezil kepaze oluyorsun,sonra suç olmadığı anlaşılıyor,tam bir komedi!!!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir