Medimagazin logo

Yeryüzü Doktorları, kurban organizasyonunu animasyonla tanıttı

Yeryüzü Doktorları, Afrika’da daha fazla aileye yardım ulaştırabilmek için, Fransız-Türk asıllı Jordana Maurer’in çalışmasıyla kurbanın animasyonunu yaptı.
 Yeryüzü Doktorları, kurban organizasyonunu animasyonla tanıttı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Açlık çeken bölgelere tıbbi desteğin sürdürülmesi çerçevesinde daha da anlam kazanan Yeryüzü Doktorları’nın “Kurban Organizasyonu” ile ilgili hazırlanan tanıtım filmi, birçok sosyal paylaşım sitesinde yayınlanmaya başladı. Filmde kurbanın paylaşma, kardeşlik ve barış mesajlarıyla beraber bu bölgelerde yaşayan insanların ve özellikle çocukların beslenme yetersizliğine duyulan hassasiyet de gözler önüne seriliyor.

Yeryüzü Doktorları'nın bu yıl gerçekleştireceği kurban organizasyonu, 4 ülkede 50’den fazla bölgede gerçekleştirilecek. Geçen yıl da Somali'de 5 bin 53, Kenya'da bin 582, Kongo'da 2 bin 884, Gana'da 1000, Nijer'de de 1000 hisse olmak üzere toplam 11 bin 521 hisse kurban ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı.

yeryüzü
doktorları
kurban
organizasyonunu
animasyonla
tanıttı
Yorum (1)
mtas
doktorların afrikada ve dünyanın yoksul, yardıma muhtaç bölgelerine tıbbi ve insani yardımda bulunmaları çok güzel. yolunuz açık olsun .tebrikler
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir