Medimagazin logo

Uzman çavuş olayında yeni gelişme: Muğla İl Sağlık Müdürü görevden alındı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda uzman çavuş ile doktor arasındaki tartışma sonrası, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer görevden alındı.
Kaynak: DHA - Cavit AKGÜN
Uzman çavuş olayında yeni gelişme: Muğla İl Sağlık Müdürü görevden alındı
Dr. İskender Gencer
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş A.A'nın (32) saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olan, ancak ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği tespit edilen Dr. T.T (26) olayıyla ilgili Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer görevden alındı. 

Gencer'in yerine Menteşe İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli pratisyen hekim Ali Burak Mülayim atandı.

 

 

 

 

Dr. Ali Burak Mülayim

uzman çavuş
muğla
dr. i̇skender gencer
muğla i̇l sağlık müdürü
Yorum (8)
Ömer Hayyam
Darp Etmemiş miş? Taciz Etmemiş miş? Peki Doktora Niye Artislik Yapmış, Görevi başında tahrik etmiş? Aynı davranışı komutanına yapsaymış bakalım...Kabak Gibi Oyup; Meslekten İhraç Ederlerdi! Sağlık müdürü haksızlığa uğramıştır!
125
Cevapla
nevzat kulukçu
Bu meselede aynı görüntülere bakıp sosyal medyada askerlerin yüzde doksanı askeri, doktorların yüzde doksanı doktoru haklı görüyorsa toplum olarak olaylara ne kadar hakkaniyetten uzak ve subjektif baktığımızın resmidir. Bu da toplumsal uzlaşma için çok sakıncalı. Bu şartlarda da iş hukuka kalıyor. Bari hukuk objektif kararlar alabilse.
55
Cevapla
Ahmet hüseyin
Lütfen videoyu dikkatli izleyin. Kimsenin kimseye artistlik yaptığı yok. Belki o toplu protesto olmasaydı işler bu hale gelmesdi. Sivile yapamdığınız protestoyu askere yapılması iyi niyetli karşılanamaz. Olay gercek olsa yada olmasa.
20
Cevapla
Hamit öztufanlar
İL SAĞLIK MÜDÜRÜNÜN NE SUÇU VAR.İKİ KİŞİNİN DALAŞMASINDAN FIRTINALAR KOPARMANIN NE ALEMİ VAR.
34
Cevapla
uzm dr
Bir arkadaşa "sivile yapmadığınız protestoyu askere yapılması iyi niyetle kaarşılanmaz" demiş. o uzman çavuşun assker olmasına güvenip doktoru darp etti mi etmedimi ? asker olunca istediğini darp etme hakkımı oluypr . bu neyin kafası Allah aşkına
44
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir