Medimagazin logo

Üniversitede personelden öğrencilere butik!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerinin uygun fiyatlarla alış veriş yapabilmesi amacıyla üniversite personelinin destekleriyle geçen yıl açılan öğrenci butiği, 2010-2011 eğitim ve öğretim sezonuyla birlikte yeniden faaliyete geçti.
Üniversitede personelden öğrencilere butik!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 SAMSUN-  OMÜ öğrenci konseyinin fikriyle Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çatı katında hayata geçirilen butiğe, öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Geçen yıl bin 810 ürün sayısı bu yıl 2 bin 50'ye yükseltilirken, öğrenciler butikten istediği ürünü kimlik kartlarını göstermeleri koşuluyla, 1 ile 5 lira arasında değişen fiyatlarla satın alabiliyor.

Öğrenci Butiği'nin dönem açılışı sebebiyle OMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, konukevinde toplantı düzenlendi. OMÜ çalışanları ile butiğe katkı sağlayan yardımseverlerin katıldığı toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çayıroğlu, şube müdürleri Cengiz Çelik ve İbrahim Tan, Öğrenci Butiği Sorumlusu Seher Kartal, SKSD başkanlığı çalışanları ve kurum temsilcileri de hazır bulundu. Öğrenci butiğinin önemine değinen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, "Bu tip yardımlarda en büyük problem katkının doğru yere ulaşıp ulaşmadığı konusudur. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, yapılan her katkıyı kaydediyor ve kuruma katkının ulaştığına dair belge gönderiyor. Bizlere katkı sağlayan kurumların başka kurumlara bu konuda tavsiyede bulunacağını, böylece yardımların artacağını umuyorum." ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, butiğe katkı veren giyim firması yöneticilerin plaket takdim etti.

üniversitede
personelden
öğrencilere
butik!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir