Medimagazin logo

Tıp mezunu otobüs şoförü pompalı tüfekle öldürüldü!

Tokat'ta Tıpta Uzmanlık Sınavı'na hazırlandığı sırada geçici olarak otobüs şoförlüğü yapan Denizhan Şahin'i öldüren katil zanlısı tutuklandı
Kaynak: DHA
Tıp mezunu otobüs şoförü pompalı tüfekle öldürüldü!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Kurban Bayramı'nın 2'nci günü Tokat kent merkezindeki otogarda meydana geldi. Murat Kaan E.,, aralarında husumet bulunan bir otobüs firmasında şoför olarak çalışan Denizhan Şahin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 

Azerbaycan'da bir üniversitede tıp fakültesini bitiren ve Türkiye'de Tıpta Uzmanlık Sınavları'na hazırlanırken boş zamanlarında otobüs şoförlüğü yapan Şahin'i öldürdükten sonra olay yerinden kaçan şüphelinin yalnız olmadığını tespit eden Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleri, otogardakı cinayet anının güvenllik kameralarını inceledi.

Polis cinayet anında Murat Kaan E.'nin oğulları H.E. (17) ve A.E.'nin (16) ile ağabeyi Selim E.'nin (45),  de yanında olduğunu tespit etti. Kameralarda ayrıca  Selim E.'nin Denizhan Şahin'i otogar önünden alarak arka çıkışa doğru, Murat Kaan E.'nin yanına götürdüğü görüldü.  Murat Kaan E.'nin, Şahin'i yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açarak vurduğu, daha sonra ise oğlu H.E.'nin Şahin'i bıçakla sırtından yaraladığı anlar otogarın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yakalanan Selim E., H.E. ve A.E. tutuklandı.

Olaydan sonra kaçan ve dün avukatı ile polise giderek teslim olan Murat Kaan E. bugün emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Murat Kaan E., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Öte yandan mahkeme olayla ilgili gizlilik kararı aldı.

tokat
tipta uzmanlik sinavi
tus
otobus soforu
Yorum (4)
Ali doğrusöyler
doktorlara çağrım, avam takımının takıldığı cafe ve restoranlara dahi uğramayın. ayak takımıyla samimi olmayın. ne demek istediğimi tecrübeyle anlarsınız
33
Cevapla
Kasaplar Kethüdası
her türlü husumet olabilir....................... allah rahmet eylesin.
1
Cevapla
ÖMER FARUK ATAY
allah rahmetler eylesin.çok yazık olmuş. dikkatli,temkinli olmalıyız.
Cevapla
nevzat kulukçu
@ali doğrusöyler size katılıyorum. her ilçe ve ilde doktorlara özel restoran ve kafeler açılmalı. girişte avam giremez diye tabela olmalı. bir doktor halkla nasıl aynı ortamda çay içer yemek yer aklım almıyor.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir