Medimagazin logo

Süreyyapaşa Hastanesi'ndeki yangın

İstanbul Maltepe'deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi B Blokta çıkan yangın kontrol altına alındı.
 Süreyyapaşa Hastanesi'ndeki yangın
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Maltepe'de bululunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesinin 11. katında ve çatısındaki yangının, izolasyon malzemelerinin tutuşması nedeniyle çıktığı belirtildi.

İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı.

Yangın nedeniyle hastanede mahsur kalan olmazken, itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

süreyyapaşa
hastanesi'ndeki
yangın
Yorum (2)
Frankie Bellevan
onurlu davranarak,kamuoyuna yaptığı açıklama ile beraber,başhekimlik görevinden istifa eden doç.dr.irfan yalçınkaya'nın "ahı" tutmuştur. dr. tuncay palteki (İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastane Birliği Genel Sekreteri) irfan hoca'nın açıklamaları karşısında ne demişti tekrar hatırlayalım: “Tamamı gerçek dışı iddialar ve kendi görüşleri. Bize göre önceki başhekimle İrfan Bey’in çekişmesi dışında bir şey değil. Süreyyapaşa aldığımızdan çok daha iyi durumda.” hastanenin ne kadar iyi durumda olduğunu işte bu vesileyle gördük. şükür ki yangın nedeniyle can kaybı ve yaralı yok.
0
Cevapla
nihat uluer
çok fazla hastane yangınları olmakta.bu aynı hastanedeki 2.yangın.iş güvenligi noktasında hastaneler en riskli katogoride.yönetici meslektaşlarıma öncelikle yangın riskini ortadan kaldırmalarını öneririm.uzatma kabloları,uygunsuz pirizler,sigortalar vs.kartalın ameliyathanesi yandı yıllarca hizmet aksadı.geçenki süreyyapaşa yangınını internetten seyredin burası ormanın içinde ve gögüshastanesi.bu güne kadarki hastane yangınlarında ölüm olmadı.bursadeki yangın MR uzatma kablosundan çıkmıştı.istanbulda bir hastane faaliyete girmeden yandı zaman kaybı maliyet. bir felaket gelirse depremi aratmaz yanan hastaları bogulup ölenleri tarih unutmaz.azot tüpleri oksijen tanklarıvs.oysa kaçak akım röflesi uzatma kaplosu kullanmama uygun sigortalarla bu felaketler önlenebilir.bir hastanede işe başladım acil yüksek girişdi merdiven korkuluklarından çocuklar rahatlıkla geçip yere çakılabilirdi.4tane demir kaynattık risk gitti.1fakültenin 11katındaki çocuk bölümünden bir çocuk bu genişlik nedeniyle düşüp öldügü tevatür.lütfen işgüvenligi uzmanı çagırın riskleri görün düzelttirin.lavoboların vidalarını sıkılamak(istanbulda ana okulunda ölen çocuk)çok ölümlü kazaya engel olur.kazayı önlemek en kolay yoldur.bozuk okul kapıları çok çocugu öldürdü.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir