Medimagazin logo

SON DAKİKA: İtalyan Hastanesi'nde yangın çıktı!

Beyoğlu Firuzağa Mahallesi'nde bulunan ve bir süre önce kapatılan İtalyan Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastanenin çatısında yükselen alevlere itfaiye müdahale ediyor.
SON DAKİKA: İtalyan Hastanesi'nde yangın çıktı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Beyoğlu'nda bulunan ve bir süre önce kapatılan İtalyan Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastanenin çatısında yükselen alevlere itfaiye müdahale ediyor.

Firuzağa Mahallesi Defterdar Yokuşu'nda bulunan ve bir süre önce kapatılan İtalyan Hastanesi'nin çatısında saat 08.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi.

2 katlı binanın çatısı alev alev yanarken çevredeki binalarda oturanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Yangın itfaiyenin yaklaşık 45 dakika süren çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

İtfaiyenin çalışması devam ediyor.

yangın
i̇talyan hastanesi
Yorum (1)
Umut
Cami var, ispark var, metroya yakın, İstanbul'un göbeği, Ay otel yapasım geldi.. Acaba tek ben mi böyle düşündüm(!), kimseye söylemeyeyim fikrimi de belki bir kaç milyona satılık kişilerle hallederim işimi.. ;)
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir