Medimagazin logo

Şanlıurfa’da hemşireyi darbeden 2 şüpheli tutuklandı

Şanlıurfa'da hemşire Remzi Yüzücü’yü darbetiği iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden Güney D. ile Sadık D., tutuklandı.
Kaynak: DHA
Şanlıurfa’da hemşireyi darbeden 2 şüpheli tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen olayda acil serviste görevli hemşire Remzi Yüzücü, damar yolunun açılması istenen hasta yakınına, farklı bir hastaya baktığını ve ardından kendilerine müdahale edeceğini söyledi. İddiaya göre, bu nedenle çıkan tartışmada hemşire, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle yüzünde morluk oluşan ve kaşı yırtılan Yüzücü, saldırganlardan şikayetçi oldu. Olayın ardından hasta yakınları Güney D., Sadık D. ve Yasemin V., polisler tarafından gözaltına alındı.


Şanlıurfa'da hasta yakınları hemşireyi darbetti


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Güney ve Sadık D. tutuklandı, Yasemin V. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

şanlıurfa
hemşire
remzi yüzücü
darp
gözaltı
Yorum (2)
dr
Sağlıkta şiddet yasasını bekliyoruz, biraz (!) gecikmedi mi ?
5
Cevapla
ali
''adli kontrol şartıyla'' ifadesini değiştirmek gerek, '' ağzını burnunu kırmak, yarım kalan işi tamamlamak şartıyla'' serbest bırakıldı, cinayet işlersen birşeyler düşünürüz '' adaletini sevsinler yazıklar olsun yuh olsun
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir