Medimagazin logo

Sağlıklı yaşam zinciri kuracak

Son yıllarda zayıflama, estetik, cinsel yaşam ve anti aging gibi hassas konuların daha çok ‘tıp dışı’ yöntemlerle gündeme gelmesi ve bunun da ciddi sağlık sorunlarına neden olması girişimcileri de harekete geçirdi.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Sağlıklı yaşam zinciri kuracak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Echomar Sağlık Grubu Genel Müdürü Özlem Mutlu Çetin, Levent-Etiler, Bağdat Caddesi, Bahçeşehir ve Ataşehir’de olmak üzere 4 lokasyonda ‘sağlıklı yaşam merkezleri’ kuracak.

Dr. Özlem Mutlu Çetin, bu konularda ‘tıbbi’ kadro ve yöntemlerle hizmet vermek için yola çıktıklarını belirterek, “Bize ‘estetik ameliyat olmak istiyorum’ diye geleni önce psikolog ve psikiyatr ile terapiye alacağız. Fiziksel ihtiyacı yoksa vazgeçireceğiz” dedi. Dr. Özlem Mutlu Çetin, her bir şubenin ortalama 500 bin liralık yatırımla hayata geçeceğini ve 2014’e kadar 4 şue yatırımını tamamlayacaklarını söyledi.

sağlıklı
yaşam
zinciri
kuracak
Yorum (1)
mert gülener
milyon liralık yatırım yapacaksınız ve halkın saglıgından bahsedeceksiniz öyle mi?geçin bunları, her insanı birer hasta ve her hasta bonuss kart olarak görüldükten sonra , halkın sağlığı için çalıştığınıza kimse inanmaz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir