Medimagazin logo

Sağlık Müdürü mesaiye 'hal hatır' sorarak başladı

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, hastanelerde başlattığı hal hatır uygulaması kapsamında sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Kaynak: İHA - Ali Yıldız
Sağlık Müdürü mesaiye 'hal hatır' sorarak başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan hal-hatır uygulaması devam ediyor. Bu çerçevede Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Elif Yılmaz, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Volkan Temi ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi yataklı servislerinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Sağlık Müdürü Yılmaz, hastaların son durumları hakkında bilgi alarak yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler alırken, hastalara acil şifalar diledi.

Vatandaşlar ise hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getirdi.

düzce sağlık müdürü
hal hatır uygulaması
dr. yasin yılmaz
atatürk devlet hastanesi
Yorum (4)
doctor05
Yazık, çok yazık. Bu tür tribüne oynamayı bırakın. Samimiyet yok. Bakanlık söylemezse akıllarında böyle birşey yok. Bu yüzden içten samimi şekilde yapılmayınca sırıtıyor. Gidin meslektaşlarınıza kulak verin. Sorunlara kör, sağır olmayın. Sadece siz değil çoğu yerde böyle. Allah ciddi hastalık kimseye vermesin. Bu gidişle kendimize bakacak meslektaş bulamayacağız.
5
Cevapla
Uzman
İlk önce Hekim ve hekim dışı sağlık personeline hal hatır sorsa daha iyi olmaz mı? Hekim memnun olmazsa, yatırdığı hasta nasıl memnun olur mu hiç?
5
Cevapla
Yücel
Biz sizin tribünlere oynamanızdan sıkıldık siz sıkılmadınız. Gösteriş kokan cıvık hareketler.
2
Cevapla
cek cak dr
samimiyeti olmayan....böyle bir derdide olmayan....rolünü dahi beceremeyen!......
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir