Medimagazin logo

'Refakatçi kızla hastanede 7 kişi ilişkiye girdi' iddiası

OSMANİYE’nin Kadirli İlçesi’ndeki devlet hastanesinde tedavi gören bir yakınına refakat eden 17 yaşındaki H.S.’nin, 1’i doktor 7 hastane çalışanıyla ilişkiye girdiği iddia edildi. Hamile kalan H.S.’nin, kürtaj olmak için aynı hastaneye başvurmasıyla ortaya çıkan olayın ardından, 7 kişi gözaltına alındı.
Kaynak: MİLLİYET
'Refakatçi kızla hastanede 7 kişi ilişkiye girdi' iddiası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Olay iddiaya göre yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. Kadirli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir yakınına refaket eden H.S., hastanede görevli doktor, güvenlik elemanları  ve temizlik görevlileri ile ambulans şoförüyle cinsel ilişkiye girdi. Olayı kimseye anlatamayan H.S. hamile olduğunu öğrenince bu sabah saatlerinde kürtaj olmak için aynı hastaneye geldi. Kürtaj başvurusunu inceleyen görevli doktorlar, evli olmayan ve ailesinden habersiz hastaneye gelen H.S.’nin yaşının küçük olması nedeniyle polise haber verdi.
 
BEBEĞİN BABASI DNA TESTİYLE BELİRLENECEK
 
Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kızın sorgusunun ardından 7 kişiyi gözaltına aldı. Koruma altına alınan H.S.’nin  yapılan sağlık kontrolünde 2 aylık hamile olduğu saptanırken, bebeğin babasının kim olduğunun belirlenmesi için şüphelilere DNA testi yapılacağı belirtildi. Emniyette sorguları süren şüphelilerin adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

'refakatçi
kızla
hastanede
7
kişi
ilişkiye
girdi'
iddiası
Yorum (11)
Frankie Bellevan
hastanede ilişkiye girmediği kimse kalmamış ki.kesin kantin çalışanları ile de ilişkiye girmiştir.acaba kapıyı doktor mu araladı yoksa kapı sonuna kadar aralıkmıydı? kimseye anlatamamış. hangisini,nesini anlatacak. acaba aralarında baba olma zevkini kim tadacak? baba'nın kim olduğu da o kadar önemli değil.nasıl olsa devlet herkesin babası,bakar. ailesinden habersiz hastaneye geliyormuş. niye geldiği belli. artık melemez gelemez. refakatçi kızla ilişkiye giren hastane çalışanlarına da yazıklar olsun.belli ki kız hastasına refakat ederken onlarda kıza refakat etmişler. bu hastane çalışanları 17 yaşındaki refakatçi kızla ilişkiye girmek için sıraya geçecek kadar aciz insanlar mı? görünüşe göre öyle.
0
Cevapla
bhg
Ne olacak şimdi bu cenin? Sadece şu vaka üzerinden bile tartışma başlatılıp bir anket düzenlenmelidir. -Alınacak -Doğacak devlet yetiştirmede büyüyecek -Baba çıkan kişi bu kızla evlendirilecek -Anne ben çocuğu kendim büyütürüm diyecek -Baba çocuğa sahip çıkacak (muhtemelen evlidir allah bilir) .....daha şıklar üretilir
0
Cevapla
Bedrettin alyamaç
Bu tip haberleri okuyunca iğreniyorum..ne korkunç ve ne iğrenç bir olay söyleyecek kelime bulamıyorum........
0
Cevapla
recai
dr b.ö diye çıktı haberlerde, rezil etti kendini. Artık istifa edip uzak bir yerde kırık çıkıkçılık yaparsın.
0
Cevapla
mehmet mermer
EĞER BU HABER BÖYLE ÇIKTI İSE??* ASILSIZ DEĞİLSE BEN MESLEĞİ BIRAKIRIM. HA OLMAZMI TABİKİ OLMA İHTİMALİ VAR AMA BU TÜR HABERLER SONRASI KAÇ TANESİ ASLI VAR ÇIKTIKİ. 20 YILLIK DOKTORUM. DEFALARCA BU TÜR İDDİALAR BOY BOY HABER YAPILDI. ASLI ÇIKMADI. AMA ÇAMURUN İZİ KALDI. EY EDİTÖR BU ÇAMURDA sizinde payınız olmuş olmuyormu? bu kadar rahat ve pervasızca alıntıyı yayınlayıveriyorsunuz. vebalini nasıl ödersiniz. eğer bu haber uydurma çıkarsa siz cezasını nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz. bari doktor ve diğer çalışanlarında isminide verivereydiniz. iddia erdiliyor efendim demek mesuliyetten sizi kutarıyormu? sıkı ise bu mesajımı yayınlayın da ben utanayım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir