Medimagazin logo

Mezun olan 416 Ankara Tıplı, hekim olarak sağlık ordusuna katıldı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda 6 yıllık tıp eğitimini başarı ile tamamlayan 416 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarına kavuştu
Mezun olan 416 Ankara Tıplı, hekim olarak sağlık ordusuna katıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini başarı ile tamamlayan 416 öğrenci hekimliğe ilk adımını attı. Fakültenin 2022 mezunları, Dekan Prof. Dr. Zehra Aycan ve öğretim üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek mezunlar ile birlikte Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve Anıtkabir Ziyaretçi Defteri’ni imzaladı.

Fakültenin geleneksel Fidan Dikme Töreni bu yıl da sürdürüldü. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Zehra Aycan, öğretim üyeleri ve yeni mezunlar ile birlikte mezuniyet fidanını dikti ve ilk can suyunu verdi. 

 

Güneş Meydan’ında “hekimliğe merhaba” dediler

Üniversitenin Tandoğan Yerleşkesi Güneş Meydanı'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Prof. Dr. Zehra Aycan, farklı üniversitelerin rektörleri ve diğer fakültelerden çok sayıda öğretim üyesi ile birlikte yeni mezunların aileleri katıldı.

Tören ve Öğrenci Etkinlikleri Komisyonunun organizasyonuyla oldukça kalabalık gerçekleşen törende, mezun öğrenciler arasında elde ettikleri derecelerle ilk 3 sırayı alanlar mezuniyet belgelerini, Ankara Üniversitesi Amblemini, Ankara Tıp flamalarını ve çiçeklerini Rektör Prof. Dr.  Ünüvar ve Dekan Prof. Dr. Aycan’ın elinden aldı.

Tören yeni mezun hekimlerin kep fırlatma töreni ile sona erdi.

ankara tip fakultesi
mezuniyet
ankara universitesi
tip ogrencisi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir