Medimagazin logo

Memurun beklediği zam kararı açıklandı

Memurları uzun süredir merakla beklediği zam oranı ile ilgili Hakem Kurulu son kararı verdi. Memura verilecek 2012 ve 2013 yılı zam oranları şöyle:
Memurun beklediği zam kararı açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun memur maaşlarına yapılacak zammın 2012 yılı için yüzde 4 4, 2013 yılı için de yüzde 3 3 olmasına karar verdiği bildirildi.

memurun
beklediği
zam
kararı
açıklandı
Yorum (10)
Nedim
Maşallah! Yarım puan sizin yolluklarınızı masraflarınızı bile karşılamaz efendiler? Hükümetin atadığı bürokratların siyasilerden daha fazla vermesini bekleyenlere de şaşarım. Durmak yok yürümeye devam..
0
Cevapla
mclk
büyük zam oranları açıklanmış.vatana millete hayırlı olsun!!
0
Cevapla
halim harap
%3 olsa ne farkeder, %7 olsa ne farkeder. Arada 10lira 20 lira oynar. Hatta hiç vermesinler. 20 tl ile benim yaşantım değişmez. Hiç olmazsa aslanlar gibi zam almadık, hükümete bağışladık deriz.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
adamlar bu sene için memura tam dört dörtlük zam yapmışlar.dört dörtlük komedi. gelecek sene de üç'ün üç'ünü vermeyi kararlaştırmışlar.üç kağıt düzeni. her zaman ki gibi görüşmelerde beklenen tavrı sergileyip,bizi şaşırtmayan memursen'e gelince:onlar da mizansen'in baş oyuncusu.ne diyelim adamlar rollerini mükemmel oynuyor.söylenecek hiçbir şey yok.
0
Cevapla
Giray
Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları(Bem-Bir-Sen) üyesi 110 bin memur için toplu sözleşme masasında aylık 680 lira Sosyal Denge Tazminatı almayı başardıklarını açıkladı. Her ay maaşla birlikte ödenecek bu tazminat, yüzde 4’lük ilk yarı zammıyla birlikte 680 liraya yükseldi.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir