Medimagazin logo

Kayseri'de hastane yakınlarına ücretsiz misafirhane hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen misafirhaneler, Şehir Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) hastanelerinde yatarak tedavi gören hastaların yakınlarına ev sıcaklığı ve otel konforunda ücretsiz hizmet veriyor
Kaynak: AA
Kayseri'de hastane yakınlarına ücretsiz misafirhane hizmeti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehir Hastanesi karşısında hizmet veren Serpil-Mehmet İştahlı Hasta Yakınları Misafirhanesi ve Erciyes Üniversitesi Hastanesi karşısında hizmet veren Ali İhsan Erbil Gülsevim Erbil Hasta Yakınları Misafirhanesi açıldığı günden bu yana hasta yakınlarına hizmetlerini sürdürüyor.

Misafirhanelerde hasta yakınlarının kişisel temizlik ürünleri ihtiyaçlarından kahvaltı ve yemeklerine kadar her türlü ihtiyacı ücretsiz karşılanıyor.

Projeler, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin düzenlediği Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması'nda "Sosyal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam" kategorisinde ödüle layık görülmüştü.

kayseri
hastane
misafirhane
hasta yakini
kayseri buyuksehir belediyesi
Yorum (1)
nevzat kulukçu
zaten çeşit çeşit hastalıkla boğuşurken maddi manevi sıkıntı çeken bu hasta yakınları için harika bir sosyal sorumluluk projesi. özellikle gelir dağılımı bu kadar bozukken bu insanlara sahip çıkmak gerekir. bu vesileyle okula aç gidip aç gelen yüzbinlerce öğrenci için de hemen bir şeyler yapılmalı.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir