Medimagazin logo

İzmit'te yaralı hasta doktora saldırdı

Yaralı hasta kendisini ambulansla hastaneye götürmek isteyen 112 ambulansındaki doktor ve hemşireye hakaret edip, saldırdı.
İzmit'te yaralı hasta doktora saldırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


İzmit'te akrabalarıyla kavga eden ve yaralanan Emre Ç. (34), kendisini ambulansla hastaneye götürmek isteyen 112 ambulansındaki doktor ve hemşireye hakaret edip, saldırdı. Emre Ç., hastanede kendisine müdahalede bulunan doktor Sırrı Yalçınöz'e de hakeret edip, tükürdü. Doktor Yalçınöz ve 112 sağlık ekibi Emre Ç.'den şikayetçi oldu.

Akçakoca Mahallesi'nde bir grubun kavga ettiğini gören vatandaşlar polisi arayarak yardım istedi. Kısa süre içersinde olay yerine giden polisler, kimya mühendisi olan ancak şu an çalışmayan Emre Ç. ile kavga ettiği eniştesi M.E. ve ablası T.Ç.E.'yi güçlükle ayırdı. Kavgada yaralanan Emre Ç., için sağlık ekiplerine haber verildi.

Akrabaları tarafından dövülen Emre Ç., kendisini hastaneye götürmek için ambülansa bindirmeye çalışan doktor ve hemşireye hakaret ederek, saldırdı. Polisler tarafından güçlükle ambülansa bindirilen Emre Ç. tedavi Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü.

DOKTORA TÜKÜRDÜ

Hastanede kendisine müdahale eden nöbetçi doktor Sırrı Yalçınöz'e de hakeret edip, yüzüne tüküren Emre Ç., tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 112 ekibi ve Kocaeli Devlet Hastanesi doktoru Sırrı Yalçınöz kendilerine hakaret edip, saldıran Emre Ç. hakkında şikayette bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından Emre Ç. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

i̇zmit'te
yaralı
hasta
doktora
saldırdı
Yorum (5)
Bu ülkede bu mesleği yapmaktan artık nefret ediyorum. Emekliliğimi beklemek zorunda olduğum için çalışıyorum. Maalesef bu ülkede yüzüne tükürük atan kadar değerimiz kalmadı. Bizi bu hale getirenler UTANSIN...
0
Cevapla
aydin sinal
bu yasima geldim ilk defa böyle haber duydum,yurdum insani;kisi nasil ve neden zorla hastahaneye götürülür.eger suuru yerindeyse gitmek istemiyorsa,zorlayan doktor ve hemsire sucludur,yok suuru yerinde degilse o kisi yine suclu degildir.doktor ve hemsire iyiki kendilerini polis zannetip kelece takip karokola -pardon-hastahaneye götürmemisler.
0
Cevapla
ömer akpınar
sonuç : Tutuksuz yargılanmayla sokağa ipiyle beraber salınmak.
0
Cevapla
Songül Büyükkale
Syn Dr. Sırrı Bey ve 112 çalışanlarına yapılanları şiddetle kınıyorum. Kendisi mesleğini uygularken her zaman güleryüzlü ve gayretkar davranan syn meslekdaşım Sırrı Beyin böyle bir müdahaleye maruz kalması. Toplumdaki psikolojik bozuk ruhlu insandan hakaret işitmek için mi bunca yıl emek veriliyor. Sokakda yürüyen hiçbir sıfatı olmayan bir insana hakaret edip yüzüne tükürün bakın başınıza neler geliyor? Ama gece gündüz ayakta olan insanlara istediğinizi söyleyebilin. Hakkımızı kimseye helal etmiyoruz.
0
Cevapla
esra
ipsiz sapsızıyla uğraşş durr,
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir