Medimagazin logo

İlaç yazmayan doktoru darp etti

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişi, ilaç yazmayan doktoru darp etti.
İlaç yazmayan doktoru darp etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Kozan Devlet Hastanesi Nöroloji Polikliniği'ne gelen emniyetten emekli bekçi A.A. Dr. Filiz Ö'ye "Sinirlerim bozuk bana ilaç yaz" dedi.

Doktor Filiz Ö., "Benim ilaç yazmaya yetkim yok sana, ilacı psikiyatri doktoru yazmalı ben bu ilaçları yazamam" deyince emekli bekçi kadın doktoru darp etti. Doktorun bağırması üzerine özel güvenlik görevlileri gelerek şahsı sakinleştirdi. Kozan Devlet Hastanesine gelen polis ekipleri emekli bekçiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.


Dr. Filiz Ö’nün emniyet müdürlüğüne giderek kendisini darp eden kişiden şikayetçi olduğu öğrenildi.

i̇laç
yazmayan
doktoru
darp
etti
Yorum (5)
halim harap
Sağ taraftaki haber listesinde bu başlığın hemen altında '' kopan eli diktiler'' diye bir haber. Onun üzerinde ise ''doktoru dövdüler'' diye bu haber. İnsan düşünmeden edemiyor; Ben kime hizmet ediyorum? Kimlerin sağlığı için çırpınıyorum? Diye. Eminim ki belli bir güruh, içinden '' iyide sende bu işi parasıyla yapıyorsun'' diye geçiriyordur. Ama onlarda emin olsun ki, milyarlar verseler, insanın içinden bu topluma hizmet etmek gelmiyor. Tuhaf ama maalesef doğru.
0
Cevapla
dr yalçın
bu ö..z de tutksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır herhalde.ne de olsa doktor devletin memuru değil.meslektaşımıza geçmiş olsun.
0
Cevapla
Can C.
O el kaldırılan hekimin tırnağı eder mi bu psikopat acaba?
0
Cevapla
dre
bence ilacı bir reçeteye yazıp eczaneye göndermesi eczanede onay vermedi psikiatri dr yazması gerekir denmesi bu tip psikopatlarla uğraşmadan kurtulmanın daha iyi yolu olabilirdi diyorum meslektaşıma geçmiş olsun,
0
Cevapla
Bedrettin alyamaç
Toplum gerçekten psikopat olmuş...yaz ilacı gitsin nasıl olsa eczane vermeyecek bu pisliklerle uğraşılmaz yazık gençliğinize yazık..deymez önünüzde nice güzelim yıllar var...çok çok geçmiş olsun.......
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir