Medimagazin logo

Hüseyin Çelik:'Tam Gün Yasası'nda dönüş yok'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Anayasa Mahkemesi tarafından kısmi olarak iptal edilen Tam Gün Yasası'nda geriye dönüşün sözkonusu olmayacağını açıkladı
Kaynak: AA
Hüseyin Çelik:'Tam Gün Yasası'nda dönüş yok'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AK Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Çelik, Anayasa Mahkemesi'nin, tam gün düzenlemesini kısmen iptal etmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Anayasa Mahkemesi'nin kararı esastan değil usulden aldığını ifade eden Çelik, düzenlemede bugünden geriye dönüşün sözkonusu olmadığını vurguladı.

Eski sisteme dönülmeyeceğini anlatan Çelik, "Bunun öncelikle bilinmesi lazım. Bu bizim gündemimize gelecek, meseleyi yeniden değerlendirip karar alacağız. Doktorların rahatsız ve rencide edilmesi söz konusu değil. Biz kendi insanımızı, sağlığını sadece muayene hekimlerine havale etmek, onların merhametine terk etmek durumunda değiliz. Tamamen eskiye dönüş olmayacaktır. Hükümetimiz ne gerekiyorsa yapacak" diye konuştu.

hüseyin
çelik:'tam
gün
yasası'nda
dönüş
yok'
Yorum (9)
Murat çelikten
"Mahkeme kararları yadanhukuk ne derse desin, biz yolunu bulup diktatörlüğümüze devam edeceğiz" diyor yani...
0
Cevapla
baran ince
ee özel hastane patronlarını merhametine mi bırakacaksıznız sivil paşalarrıı
0
Cevapla
cd
E olmadı şimdi! Doktor efendi! diye parmak sallayarak azarlamadın!
0
Cevapla
enver şahin
Bizde halkımızın magdur olmasını istemeyiz.Fakat mesleğimizi serbest olarak içra edebileceğimiz bir hakkın elimizden alınmasına kaşıyız.Eger samimi iseniz muayenehanelere de SGK ile anlaşma hakkı verin.sistemi oradan da kontrol altında tutabilirsiniz.Özel sağlık kuruluşlarına tanıdığınız kakkı muayenehanelerden niçin esirğiyorsunuz.Yoksa siz halkın özel sağlık kuruluşları ve büyük sermaye tarafından soyulmasını mı istiyorsunuz.Yeter artık .lütfen bu ikilemden kurtulun.bireysel olarak kendi kuruluşunda sağlık hizmeti vermekn isteyen hekimi bu hakkından mahrum etmeyin.yanlış yapıyorsunuz,yanlışlığı kararname ve komik düzenlemelerle elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.
0
Cevapla
re
"muayene hekimi"
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir