Medimagazin logo

Hastaneye rahatlıkla girerdi: Adliyeye bıçakla girmek isterken yakalandı

Kayseri'de adliye binasına belinde taşıdığı bıçakla girmeye çalışan Y.D. (22), polis ekiplerince gözaltına alındı. X-Ray cihazından geçerken bıçak tespit edilmesi üzerine şüpheli gözaltına alındı. Diğer taraftan hastane girişlerinde hiçbir güvenlik olmaması nedeniyle sağlık çalışanları bugüne kadar birçok kez kesici aletlerle yaralanma olayı yaşadı.
Kaynak: DHA
Hastaneye rahatlıkla girerdi: Adliyeye bıçakla girmek isterken yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay Kayseri Adliyesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.D., duruşması için adliyeye geldi. Güvenlik kontrol noktasında görevli polis tarafından x-Ray taramasına yönlendirilen Y.D.'nin belinde, bıçak olduğu tespit edildi. 'Kurban bıçağı' olarak tabir edilen, kesici kısmı 14 santimetre, sap uzunluğu ise 12 santimetre olarak ölçülen alete el koyuldu. Y.D., polis tarafından gözaltına alındı.


'Kilo vermelisin' diyen doktoru bıçakla yaraladı


Yaşanan olay daha önce defalarca kez gündeme getirilen hastane girişlerine X-Ray cihazı konulması gerektiğini akıllara getirdi. Can güvenliklerinin olmadığını dile getiren sağlık çalışanları,güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini vurgulayarak kapılara X-ray cihazı konulmasını ve denetimlerin artırılmasını talep ediyor.


Aile sağlığı merkezinde korkulu anlar: Satırla etrafa saldırdı


Sağlık çalışanları kesici aletlerle saldırıya uğramasına rağmen hastane girişlerinde herhangi bir güvenlik önlemi bulunmuyor. Saldırganlar yanlarına aldıkları bıçak, satır, jilet gibi kesici aletlerle elini kolunu sallayarak hastane içerisine girebiliyorlar.


Sağlık çalışanları güvenlik önlemleri istiyor: Hastane girişlerine X-ray cihazı konulsun


 

hastane
x-ray cihazı
adliye
bıçak
x-ray cihazı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir