Medimagazin logo

Hastanede görevli polise saldırı

Sinop'ta, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne ayağı burkulan arkadaşlarını getiren 2 genç, hastanede görevli polis memuruna saldırdı.
 Hastanede görevli polise saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, olay, gece saatlerinde Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Özel güvenlik personeli ve hastane polisi, arkadaşlarını Acil Servis’e getiren F.Ç. (17) ve E.Y. (19)'nin dışarı çıkmasını istedi. Gençleri dışarı çıkartmak için hastane polisi ve özel güvenlik görevlilerinin müdahale odasına çağrılmasının ardından gençler ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında F.Ç. adlı genç, polis memuru A.Y.'ye tekme ve yumruklarla saldırdı. Olayın ardından yaralanan polis memuru gençlerden şikayetçi olurken, olay yerine çağrılan polis ekibi tarafından F.Ç. ve E.Y gözaltına alındı. Gençler, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İki genç, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

hastanede
görevli
polise
saldırı
Yorum (2)
sy
hastanede görevli doktora, hemşireye, polise, anne karnındaki masum bebeğe saldırı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı haberi. tutuklandı haberini duymak için doktor milletvekillerine saldırmaları mı gerekiyor. sadece sağlık görevlisine değil öğretmen, otobüs şöförü, bakkal darp edildiğinde de saldırganın tutuklanması gerekmiyor mu sadece cinayette mi tutuklama olur
0
Cevapla
Ahmet Bozdoğan
Herkesi serbest bırakın kendinize sözlü hakaret bile olsa hapis cezası verin.Nerede şimdi adalet.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir