Medimagazin logo

Hasta tehdit etti, hasta hakları birimi doktordan savunma istedi

Bir hastanenin hasta hakları birimi, doktora tehditler savrulan şikayet dilekçesini doktora ileterek doktordan savunma istedi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Hasta tehdit etti, hasta hakları birimi doktordan savunma istedi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hasta hakları birimi, doktora tehditler savurarak ben onu vursam ben suçlu olacağım ifadelerinin yer aldığı şikayet dilekçesini doktora ileterek doktoran savunma istedi.

Hasta tarafından yazılan şikayet dilekçesinde İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Kardiyoloji Polikliniği’nde görevli hekim için, “Ben onu vursam ben suçlu olacağım, ben şiddet uygulasam ne olacak” ifadeleri yer aldı.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hasta Hakları Birimi ise hastanın doktora tehditlerde  bulunduğu hasta şikayet dilekçesi için doktordan savunma talep etti.

 

 

 

 

 

hasta hakları birimi
hasta şikayeti
kardiyoloji hekimi
şikayet
savunma
Yorum (9)
muhibbi
yazacaklarımı anlayan ve tatbik eden çıksa yazacağım da neyse yine de sadece şunu yazıp bitireyim aşk ile çalışmaya devam ediniz
48
Cevapla
İlhan Ünlü
Olayın üzerine bir de bu yazıyı doktora göndererek hekimin moralini alt üst eden yöneticilere yazıklar olsun. Bu yazıya cevabı idarecilerin vermesi gerekir. Güvenlik güçlerine bu tehdit iletilmelidir. Sonra bu hekimden maksimum verim beklersiniz.....
69
Cevapla
Furkan Yenigün
Net olarak, %100 ihtimalle, tartışmasız bir şekilde şikayet edilen doktorun suçlu olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önce kendisi bir doktordur ve halen kamu kuruluşunda görev yapmaktadır. Haklı olsa dahi bu sebeplerden ötürü suçludur bence.
60
Cevapla
Port
Şaşırmadım ama uzuldum diyemem.dun hastanemizde sadece 3 kişi grev yaptı diğerleri daha çok hasta baktı.bunlari hakediyor doktorlar.versin şimdi hesabını.
27
Cevapla
Yaşar Bülent
Öldürme tehdidi kabul edilemez, bu yazıyı belli ki hasta haklarındaki görevli yazmış,tehdidi neden yazmış anlamak zor.Hasta yakınının yazdığı esas yazıyı görmek lazım.Ayrıca evine gönderilen hastanın başka bir hastanede kalbi duruyor bunun nedeni araştırmak gerekiyor..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir