Medimagazin logo

Hacettepeli tıp öğrencisi yaşamına son verdi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi İzzah Elif Zamir Khan hayatını kaybetti. Khan'ın yaşamına son verdiği üzerinde duruluyor
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Hacettepeli tıp öğrencisi yaşamına son verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi İzzah Elif Zamir Khan hayatını kaybetti. Rektörlük tarafından yapılan açıklamada ilk tespitlere göre Khan'ın intihar ettiği değerlendirmesi yapıldı.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlk tespitlere göre hayatına son verdiği değerlendirilen Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dönem 4 öğrencisi İzzah Elif Zamir Khan hayatını kaybetmiştir. Sevgili öğrencimize Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, sevdiklerine ve Hacettepe Ailesine baş sağlığı diliyoruz. 

Yaşanan talihsiz olaya ilişkin adli ve idari soruşturmaya Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

izzah elif zamir khan
hacettepe universitesi tip fakultesi
tip ogrencisi
Yorum (6)
PhD
sorumluların yanına kar kalmasın inşallah, bütün kurumlarda mobing merkezleri kurulmalı idari hakimler bu birimlerde görev yapmalı suçu sabit olan kimselerin profmuş hocaymış amirmiş gözünün yaşına bakılmamalıdır. hesap sorulmalı.. en azından iki kere ifadeye çağır bakalım üçüncü kez yapabiliyor mu
49
Cevapla
Yorumsuz
allahtan rahmet dileriz ailesine başsağlığı dileriz savcılık soruşturmaya devam eder bu böyle gider şiddetin bir başka boyutudur,intihar. şiddetin pik noktasıdır. peki üniversite başta rektör olmak üzere bu intiharlar için ne yapıyor. samimi olarak soruyorum.
30
Cevapla
ak
adli sorusturma devam ederken, rektorlugun intihar aciklamasi cok talihsiz olmus. hacettepe gibi guzide kurumlarimizin daha hassas olmasi gerekir.
32
Cevapla
Avicenna
mobi̇ng
10
Cevapla
hekim46
aynı stajdan dört defa kaldığı ya da kasten bırakıldığı için için intihar etmiş, deniliyor.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir