Medimagazin logo

Eskişehir Devlet Hastanesi yönetimi değişti

Eskişehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Murat Çağlayan, şehir hastanesine ilişkin ihale için teklife çıkıldığını belirterek, "11 Kasım, son teklif alma süresi. Büyük bir heyecanla bekliyoruz. İhale tamamlanınca 71 Evler mevkisinde, bin yataklı bir şehir hastanesi yapılması planlanıyor." dedi.
Eskişehir Devlet Hastanesi yönetimi değişti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eskişehir Devlet Hastanesi yönetici kadrosunda değişiklik yapıldı. Yönetici olan Uzm. Dr. Çağlayan, göreve başlaması dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Eskişehir Devlet Hastanesi'nin büyük ve ilklerin hastanesi olduğunu belirterek, "Bu misyonunu ve konumunu devam ettirmesi ve daha ileriye götürmesi için beraber gayret edeceğiz. Özellikli birimlere önem veriyoruz. Bu anlamda eksiklikleri tespit ederek, yeni özellikli birimler kurmak istiyoruz. Örneğin yoğun bakımlara önem veriyoruz; 12 yoğun bakımımız var, bunları hem nitelik hem de nicelik bakımından arttırmayı planlıyoruz. Hastanemizde 14 ameliyat masamız bulunuyor, onları da daha modern hale getirmek istiyoruz. Dolayısıyla Eskişehir halkına daha kaliteli sağlık hizmeti verilebilmesi için ne gerekiyorsa yapmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Hastane binasıyla ilgili yapılacak çalışmalara da değinen Murat Çağlayan, mevcut fiziki ortamları en iyi hale getirmeye gayret edeceklerini, bu kapsamda ufak tefek değişiklikler yapılabileceğini söyledi. Büyük bir bina değişikliğininse söz konusu olmadığı, bu konuda şehir hastanesinin yapılmasını bekleyeceklerini, Eskişehir Devlet Hastanesi'nin buraya taşınabileceğini ifade etti.

eskişehir
devlet
hastanesi
yönetimi
değişti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir