Medimagazin logo

Ersin Arslan'ın cinayet zanlısına ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi

Gaziantep'te doktor Ersin Arslan'ın bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak, zanlı M.G. hakkında "tasarlayarak öldürmek'' suçundan "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası talebiyle dava açıldı.
Kaynak: AA
Ersin Arslan'ın cinayet zanlısına ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Zanlı 17 yaşındaki M.G., dedesi Mehmet Geceken'in ölümünden Dr. Ersin Arslan'ı sorumlu tutmuş ve 17 Nisan 2012'de öldürmüştü. Savcılığın hazırladığı iddianamede M.G.'nin, beyanında Dr. Ersin Arslan ile olay günü hastanede tesadüfen karşılaştığını ve bir anlık öfke nedeniyle, şuurunu kaybettiği için onu bıçakladığını söylediği, ancak M.G.'nin, dedesini ameliyat eden Dr. Ersin Arslan'ı dedesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için tasarlayarak öldürdüğünün, şüpheli ve tanıkların beyanıyla otopsi tutanağından bu durumun anlaşıldığı ifade edildi. Zanlı M.G.'nin Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince yargılanmasına Gaziantep 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 21 Eylül 2012 tarihindeki duruşmayla başlanacak.

ersin
arslan'ın
cinayet
zanlısına
ağırlaştırılmış
müebbet
hapis
talebi
Yorum (6)
e.a.
Ranza var orada.
0
Cevapla
mehmet yucesan
birkaç ay sonra yaşı ufak deyip; hukmum geri bırakılmasına 5 yıl içerisinde tekrar cinayet işlerse diye bırakmasalar iyi olur.. malum adalet sistemi bu belli olmaz. ne günlere kaldık ya. idam etmiyorlar şu insan müsvettesini.
0
Cevapla
mb.m
inşallah ağırlaştırılmış hapise çarptırılır, ki diğer insanlara ders olur .
0
Cevapla
İG
Badel harabül Basra... Basra harap olduktan sonra. Biz bu günleri unutmayacağız, unutturmayacağız.
0
Cevapla
Selami
O adam öldürüldü diye yazmıştı bir sağlık sitesi o zaman yaşıyor, ilginç. Bence idam cezası gelmeli.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir